- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необходимо ли е родителите да знаят
Направо не виждам смисъл да пиша![]()
Ем аз не съм им казала,но те не пасат трева,сещат се.Ама да си седят така нещата-те да знаят,аз да не потвърждавам.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Те и сами ще се досетят след време..
ако толкова държиш.. казвай им![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не е необходимо, но е препоръчително особено ако си момиче...
И след третия , четвъртия .. и след Женидбата ... всичко най-подробно.. Може и видео материал..Първоначално написано от raduna
ACϟDC
ако имам дъщеря на в-е години, ще я ....счупа, ако излезе с такъв кът мен
не е необходимо да знаят стига да няма проблеми
Задължително ами! След всеки път като правя секс ги събирам родителите и им съобщавам!
всеки си решава! аз дълго крих от майка ми и наскоро и казах и донякъде имам чуството че сбърках защото имам чувството че сега вече ми брои пътите![]()
![]()
но донякъде се радвам вече тя знае
![]()
![]()
![]()
Абе по принцип не е необходимо, но си има и положителни страни например можете да се разбирате да ти освободят терен някой пъттака или иначе най-вероятно се досещат
Здравей!
Ами не е необходимо.
Ако си близка с тях,няма нищо лошо и срамно да им кажеш,защото все пак и те са минали през твоята възраст едно време..
Ако се отпускаш пред тях и си говориш за всякакви теми,защо да не им кажеш..
А иначе никой неможе да те накара да кажеш..
Ако аз съм родител,бих се почувствала супер добре,щом детето ми споделя за личния си и интимен ьивот с мен.Успех във всички начинания и в живота.
![]()
![]()
За мен е по-добре да знаят.На баща ми не бих казала,но на майка си казах![]()
Само майка ми знае,казах й го доста след първия ми път..но мисля че тя и от преди това си знаеше,просто чакаше да и кажа![]()
за чий кур![]()