- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сапунка.Но все пак нужна ми е помощ
Ето ви хипотетична ситуация:харесваш момче (Й).То се прави,че те харесва,но накрая се оказва,че се е ебавал.Ти се сближаваш с най-добрия му приятел (Х) (който е и твой много добър приятел).Тръгвате с него,обаче след 3 месеца осъзнавате,че тази връзка няма бъдеще и е общо взето детинска история (тогава сте на 14) и го скъсвате.Той приема нещата добре и скоро тръгва с вашата най-добра приятелка.
След 3 години:Х не може да ви гледа,вие сте много добра приятелка с Й.Х още ходи с най-добрата ви приятелка,а вие с момчето,с което бихте искали да прекарате остатъка от живота си.Причината,поради която не ви и поглежда,е че вие сте го използвали преди 3 години,за да накарате Й да ревнува.Това изобщо не е така,но както и да е.
Та,кажете си мнението за тази история.Как вие бихте сте сдобрили с Х?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
WTFПървоначално написано от BondageLady
![]()
Бахти тъпия подпис имам
ХАХа
Педобеар е моят любимец.
ммм аз дори не виждам полза да търсиш начин да се сдобряваш с така наречения (X)..![]()
тъй чееее хипотетично би могла да продължиш напред ииии да прекараш остатака от живота си с въпросното момче,което се появява в последствие..
п.с. нали (X) беше приел нещата добреи ходи с най-добрата ти приятелка..не виждам защо след толкова време се връща назад ии те мрази за нещо което е минало
![]()
доста объркана ситуация..
no doubt-don't speak
кажи му истината,говори с него!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хипотетично...не се сдобрявай с него...и спри да се влияеш от чуждото мнение...
+2Първоначално написано от iveetyy
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1Първоначално написано от BondageLady
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не бих се сдобрявал с мозъчно ограничени същества.
Педобеар рулира!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от HelSy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми може момичето да е от хората които не обичат да са скарани с някой (като мен) Пък и до колкото разбрах е сериозен приятел на нейна добра приятелка.
Ми обясни му че това което е станало когато сте били на 14 е било детско,наивно и не си искала да го използваш и че държиш да се разбирате не само заради вас а и заради хората около вас
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
С думи става работата.
Ама си праскаш каквото ти е на душицата - така става.А ако не стане поне ще си энаеш,че си направила това,което ще представи самата теб.Дъ риъл уанн.Тука е истината...другото е театрО.
Блинккк
[size=7][b][u]fosse cos
това е било преди 3 години и още се впрягаш?!какво ти пука...смисъл едва ли той е първия,който те "мрази"...
![]()
аз дори не намирам смисъл да му се извиняваш за неща,който са се случили преди доста време(та това са 3 години) остави го да се сърди ...
успех...![]()
Мерси за мненията,само да кажа някой неща:
1.Не се влиая от чуждото мнение.Просто цялата ситуация е комична и ми е интересно как други хора биха се справили с това.![]()
2.Не ми пука дали се сърди,въпроса е,че сега като ме види и си тръгва.Хич не ме грее,ама така на останалите ни приятели им става гадно.Ако не може да си говорим,поне да седим на едно място заедно,а не като малките деца.
3.Не е ли нелепо положение?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
МхмПървоначално написано от bubinkaa
![]()
Taka e.Пък и пука ли ти дали те мрази?Ти си имаш гадже, имаш си най-добрата ти приятелка, какво те интересува онзи.Така и така можеш по-същата логика да му кажеш, ти тръгна след това с мойта приятелка, за да ме дразниш!?И?К'во?Да не ти е толкова важен?Продължавай си живота и се радвай, на това, което имашПървоначално написано от HelSy
![]()
Ще обясня на въпросния няколко пъти, че не съм го използвала, ако не асимилира проблема си е негов.
Животът е адът описан в Библията!
+ 3Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Нищо не разбрах![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]