.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Сапунка.Но все пак нужна ми е помощ

Ето ви хипотетична ситуация:харесваш момче (Й).То се прави,че те харесва,но накрая се оказва,че се е ебавал.Ти се сближаваш с най-добрия му приятел (Х) (който е и твой много добър приятел).Тръгвате с него,обаче след 3 месеца осъзнавате,че тази връзка няма бъдеще и е общо взето детинска история (тогава сте на 14) и го скъсвате.Той приема нещата добре и скоро тръгва с вашата най-добра приятелка.
    След 3 години:Х не може да ви гледа,вие сте много добра приятелка с Й.Х още ходи с най-добрата ви приятелка,а вие с момчето,с което бихте искали да прекарате остатъка от живота си.Причината,поради която не ви и поглежда,е че вие сте го използвали преди 3 години,за да накарате Й да ревнува.Това изобщо не е така,но както и да е.

Та,кажете си мнението за тази история.Как вие бихте сте сдобрили с Х?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от BondageLady
    WTF
    Бахти тъпия подпис имам

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ХАХа
    Педобеар е моят любимец.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    PlD ;]
    ммм аз дори не виждам полза да търсиш начин да се сдобряваш с така наречения (X)..

тъй чееее хипотетично би могла да продължиш напред ииии да прекараш остатака от живота си с въпросното момче,което се появява в последствие..

п.с. нали (X) беше приел нещата добре и ходи с най-добрата ти приятелка..не виждам защо след толкова време се връща назад ии те мрази за нещо което е минало

доста объркана ситуация..

no doubt-don't speak

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му истината,говори с него!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Хипотетично...не се сдобрявай с него...и спри да се влияеш от чуждото мнение...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    +1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    +1
    +2
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от BondageLady
    +1
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не бих се сдобрявал с мозъчно ограничени същества.

Педобеар рулира!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    ммм аз дори не виждам полза да търсиш начин да се сдобряваш с така наречения (X)..

тъй чееее хипотетично би могла да продължиш напред ииии да прекараш остатака от живота си с въпросното момче,което се появява в последствие..

п.с. нали (X) беше приел нещата добре и ходи с най-добрата ти приятелка..не виждам защо след толкова време се връща назад ии те мрази за нещо което е минало

+1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ми може момичето да е от хората които не обичат да са скарани с някой (като мен) Пък и до колкото разбрах е сериозен приятел на нейна добра приятелка.
    Ми обясни му че това което е станало когато сте били на 14 е било детско,наивно и не си искала да го използваш и че държиш да се разбирате не само заради вас а и заради хората около вас
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен
    Град
    София
    С думи става работата.
    Ама си праскаш каквото ти е на душицата - така става.А ако не стане поне ще си энаеш,че си направила това,което ще представи самата теб.Дъ риъл уанн.Тука е истината...другото е театрО.
    Блинккк
    [size=7][b][u]fosse cos

това е било преди 3 години и още се впрягаш?! какво ти пука...смисъл едва ли той е първия,който те "мрази"...
    аз дори не намирам смисъл да му се извиняваш за неща,който са се случили преди доста време(та това са 3 години ) остави го да се сърди ...
    успех...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мерси за мненията,само да кажа някой неща:
    1.Не се влиая от чуждото мнение.Просто цялата ситуация е комична и ми е интересно как други хора биха се справили с това.
    2.Не ми пука дали се сърди,въпроса е,че сега като ме види и си тръгва.Хич не ме грее,ама така на останалите ни приятели им става гадно.Ако не може да си говорим,поне да седим на едно място заедно,а не като малките деца.
    3.Не е ли нелепо положение?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

And i am the chosen ONE!!!!

Цитирай Първоначално написано от bubinkaa
    това е било преди 3 години и още се впрягаш?! какво ти пука...смисъл едва ли той е първия,който те "мрази"...
    аз дори не намирам смисъл да му се извиняваш за неща,който са се случили преди доста време(та това са 3 години ) остави го да се сърди ...
    успех...
    Мхм

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от HelSy

Taka e.Пък и пука ли ти дали те мрази?Ти си имаш гадже, имаш си най-добрата ти приятелка, какво те интересува онзи.Така и така можеш по-същата логика да му кажеш, ти тръгна след това с мойта приятелка, за да ме дразниш!?И?К'во?Да не ти е толкова важен?Продължавай си живота и се радвай, на това, което имаш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ще обясня на въпросния няколко пъти, че не съм го използвала, ако не асимилира проблема си е негов.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    +1
    +2
    + 3

Цитирай Първоначално написано от Tomorrowww
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    +1
    +2
    + 3
    +4

Нищо не разбрах
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си