Значи проблемът е следния:
Аз съм на 16 години и вечерният ми час е до 10 и наще казват, че няма да го махнат докато не стана на 18, а даже майка ми намекна нещо от типа, че като съм на 18 пак може да го има. И просто това ограничение ме съсипва - не ми дава и 1 минута покой... просто немога повече така да живея, защото приятелите ми излизат, а мен не ме пускат и се чувствам много подтиснат, че и аз нямам такава свобода. Затова реших да взимам сериозни мерки и да стигам до крайности, зада сменя цялата система вкъщи. Та какво искам от вас - дайте идеи как да постигна целите си и какво да правя. И наистина искам идеи за крайности - аз мислех да си срежа вените на едната ръка и да кажа, че е нещо от типа, че съм го направил защото ми е много тежко и незнам какво друго да направя.

П.С.
Сега се прибрах от рожден ден и майка ми веднага ми се развика, защото каза, че я лъжа - казва, че съм се напил, а аз всъщност не съм... И като цяло всички проблеми идват от нея - няма ми НИКАКВО доверие - НИКАКВО - все едно, че не съм й син и не ме познава. И според мен всичките проблеми идват от нея, защото сега баща ми не ме е проверява дали съм пиян. И също така няма смисъл да ми казвате да говоря с тях, защото няма никакъв ефект - като им кажа, че другите излизат по това време те (или по-тоно майка ми) изтърсват нещо от типа на: "Родителите на другите си носят отговорност за тях..."

Така, че виждате, че работата е много зле и просто се съсипвам и комплексирам ТОТАЛНО - Системата трябва да бъде сменена!!!

Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!