Цитирай Първоначално написано от cherinka
Като говориш за крайности, би трябвао да си се сетил за една най-ефективните такива.
Тъпото е, че те е бъз от родителите ти и от горе навсичко и умаловажаваш решенията им.
Що гледаш другите какво правят? Нека си ги пускат докогато си искат родителите им.
ПРеди всичко трябва да знаеш, че винаги трябва да си сппокоен и неизбухлив докато говориш с тях.
Баси, толкова ли не можеш да изтърпиш две години, през които след 22ч. да си си у вас? ( ахаххахаха)
От 8ч. до 22ч. има точно 14 часа. Нима 14 часа не стигат дневно да се забавляваш? Мислиш ли, че си струва заради час-два над вечерния да развалиш отношенията си с родителите си?

Ако си такъв смелчага започни да не се прибираш в 22ч.
Даже някой път въобще не се прибирай. (Сериозно ти говоря в момента). Не е препоръчителн да го правиш, защото последствията са кофти. Ама това е просто некакъв период от неколко месеца, през които превъзпитаваш родителите си.
Ми то е кофти като приятелите ти кажат да излезете в 20:30 часа... Нали си правиш сметката, че просто няма смисъл да бия път за буквално 30 минути с приятели... А и тя майка ми ме залъгваше и казваше: "Еее като станеш на 16-17-18..." А сега даже ми намеква, че като стана на 18 може пак да не ме пуска, тъй като ще съм 11ти клас! ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ?!?!