- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с родителите
Значи проблемът е следния:
Аз съм на 16 години и вечерният ми час е до 10 и наще казват, че няма да го махнат докато не стана на 18, а даже майка ми намекна нещо от типа, че като съм на 18 пак може да го има. И просто това ограничение ме съсипва - не ми дава и 1 минута покой... просто немога повече така да живея, защото приятелите ми излизат, а мен не ме пускат и се чувствам много подтиснат, че и аз нямам такава свобода. Затова реших да взимам сериозни мерки и да стигам до крайности, зада сменя цялата система вкъщи. Та какво искам от вас - дайте идеи как да постигна целите си и какво да правя. И наистина искам идеи за крайности - аз мислех да си срежа вените на едната ръка и да кажа, че е нещо от типа, че съм го направил защото ми е много тежко и незнам какво друго да направя.
П.С.
Сега се прибрах от рожден ден и майка ми веднага ми се развика, защото каза, че я лъжа - казва, че съм се напил, а аз всъщност не съм... И като цяло всички проблеми идват от нея - няма ми НИКАКВО доверие - НИКАКВО - все едно, че не съм й син и не ме познава. И според мен всичките проблеми идват от нея, защото сега баща ми не ме е проверява дали съм пиян. И също така няма смисъл да ми казвате да говоря с тях, защото няма никакъв ефект - като им кажа, че другите излизат по това време те (или по-тоно майка ми) изтърсват нещо от типа на: "Родителите на другите си носят отговорност за тях..."
Така, че виждате, че работата е много зле и просто се съсипвам и комплексирам ТОТАЛНО - Системата трябва да бъде сменена!!!
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Нали викаш през комунизма законите са се спазвали - дай пример, спазвай ги и ти![]()
А и ти си яко xXx, никви купони, излизания, жени и т.н.![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Не е казано, че като излизам ходя на купони и не е казано, че като съм на купони пия и аз нямам приятелка (не защото неискам а просто защото немога да си хвана защото не излизам никъде и не се събирам толкова често с хора...) и най-вече - сега е пропаднал капитализъм!Първоначално написано от SiegHeil
Капитализмът прави ли хората по-грозни?
Офф айде стига сега... ако няма да пишете по темата по-добре не флуудете...Първоначално написано от w0sh
С родителите трябва силна ръка.
Малко крясъци.. една две нервни кризи.
Оооо какво ли не опитвах... Не става! Даже аз почти всяка вечер им досаждам, но не... нестава. Трябва да предприема крайности, но честно да си кажа това с рязането си ме е страх...Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от Vesk0u
Кой е казал че ще се режеш...
Фани строши една чиния
човек, първо се оправи с родителите си, после слагай подписи с ИРА и прочие.
те въобще ли не чуват каквото им дрънкаш? аз хем имам уж по-строги и консервативни родители, а си щъкам общо-взето ако искам да спя в приятел, да излезем някъде през нощта или подобни.
толкова пък да са неразбрани..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А бе да му еба майката,
като се говориш такъв комунист,ще се подчиняваш на системата,бе!Ако ли не-си поредния позьор.
Като ти е казано до 18 години,значи до 18 години ще си до 22:00 часа,няма кво да се пазариш.
Големия идеалист,пълно копие на шибаната демокрацията си,пък ми говори за,нали.
Точно ти,който говориш за законите и реда през онова време и как се възхищаваш,и искаш пак да е същото,не се бориш за тва,а правиш точното обратното.После овчия народ ти бил виновен,че няма закони,а ти кво правиш бе?
Дееба,говорите и се представяте за нещо,което дори не го усещате!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Точно за такава свобода съм готов на всичко.. но Уви.. ще си остана само с мечтите...Първоначално написано от ScionOfStorm
Като говориш за крайности, би трябвао да си се сетил за една най-ефективните такива.
Тъпото е, че те е бъз от родителите ти и от горе навсичко и умаловажаваш решенията им.
Що гледаш другите какво правят? Нека си ги пускат докогато си искат родителите им.
ПРеди всичко трябва да знаеш, че винаги трябва да си сппокоен и неизбухлив докато говориш с тях.
Баси, толкова ли не можеш да изтърпиш две години, през които след 22ч. да си си у вас? (ахаххахаха)
От 8ч. до 22ч. има точно 14 часа. Нима 14 часа не стигат дневно да се забавляваш? Мислиш ли, че си струва заради час-два над вечерния да развалиш отношенията си с родителите си?
Ако си такъв смелчага започни да не се прибираш в 22ч.
Даже някой път въобще не се прибирай. (Сериозно ти говоря в момента). Не е препоръчителн да го правиш, защото последствията са кофти.Ама това е просто некакъв период от неколко месеца, през които превъзпитаваш родителите си.
![]()
Ми то е кофти като приятелите ти кажат да излезете в 20:30 часа... Нали си правиш сметката, че просто няма смисъл да бия път за буквално 30 минути с приятели... А и тя майка ми ме залъгваше и казваше: "Еее като станеш на 16-17-18..." А сега даже ми намеква, че като стана на 18 може пак да не ме пуска, тъй като ще съм 11ти клас! ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ?!?!Първоначално написано от cherinka
Абе фашистките управници на царска България са виновни за всичко, налиПървоначално написано от LiveFlower
![]()
Ако не беше тоя гаден монархо-фашизъм досега България да е цъфнала и вързала, ама на, нали така беше?
ПП. То и през самия комунизъм законите са важали само за обикновения народ- примерно нямаш право да ходиш в чужбина освен... ако не си син или дъщеря на някое комунистическо величие. Тогава гнилия капиталистически Запад не е бил май толкова гнил...
Или колите- обикновения народ няма право да си купува западни коли, обаче това не се отнася примерно за такива като Милко Балев, който и западни коли си е имал, та и джакузи си е имал(и не само той, а почти всички от Политбюро са се облажили от капиталистическите материални блага), ама пусти идеали комунистически, все за някой трябва да важат, макари не за тези, който ги пропагандират![]()
Ееее майка му стара, не ви ли омръзна?!?! И какво като СИМПАТИЗИРАМ комунизма! *СИМПАТИЗИРАМ*! Сигурно повече от половината постове нямаше да ги има ако не знаехте тоя факт, ама както и да е...Първоначално написано от kristo
^А бе,аз нямам нищо против за тва,че симпатизираш на комунизма,лошо нема!
Ама се изнервих,че си един прост позьор,който говори за идеали,който желае тия идеали,а в същото време върви наопаки,срещу тях ...
Явно няма да ме разбереш,все тая,вервай си още,че се бориш за нещо,а същевременно го потъпкваш!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Боря се единствено за вечерния, но никога не съм се борил за комунизъм или нещо подобно - много е лошо, че съм ви зсъздал впечатление, че съм някакъв върл комунист. Просто симпатизирам някой неща комунизма. Даже аз съм АТАКИСТ, тъй като виждам, че те са последната алтернатива на България, но това е отделна тема... Да не се пренасяме в политика, че ще ми преместят темата...Първоначално написано от LiveFlower
тея изпушили глави..
няма да си гледат кефа батко, ами седнали да ми нищят политиката
ОК, виж кво правех преди 2-3 години. Вашите ти казват 22:00, звъниш им в 22:15 и им казваш "Ем ся не върви да си ходя първи, ще изчакам някой друг и до половин час някъде ще се прибирам". Звъниш в 22:45 и казваш "еми разбрахме се всички да си ходим след 20тина минути, ще ги изчакам да не си ходя сам. знаеш кви пияници има по уличките...". Звъниш в 23:30 - "Мамо, кажи някво такси, че тука стоим и чакаме вече 20 минути и нищо не идва". Звъниш пак в 00:15 "ОК, изпратих едно момиче до тях, ся ще викна някво такси и се прибирам". Прибираш се в 1 и на другия ден пак така. При мен работеше =D. До една седмица свикват =D.
Ужас бате никак не ти завиждам .. една фр. техните по същия начин не я пускат никъде даже най-късно в 8 и 30 треа да се е прибрала а лятото най-много до 10 я пускат..а тя е почти на 16..Еми съвета ми е просто да им кажеш , че е мн тъпо тва и че не си малък и искaш да излизаш нормално кат другите си фрс. и излез и не се прибирай в 10 и те кат ти звъннат и ако ти кажат да се прибираш и ти им кажи "eee ае стига сеа тука сме се събрали и ни е яко и само аз да се прибирам" и кажи, че ша останеш oще и така..Мн е тъпо разбирам те кво ти е![]()
Akcent - delight (music)
Мен и в 8 не ме пускат, не се коси.![]()
П. П. Остави купоните и партитата за малко на заден план, погрижи се за правописа си, пф.
Аз максимум до вечерния час мога да седя.. ;д ама маа-аксимум.. ;х