- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отива сииииии ;(;(;(
Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя.Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били.
![]()
![]()
Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...