- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цъфтеж на косата
Имам проблем с косата...Много цъфти, а напоследък започна още повече. Преди месец я постригвах последно, а сега е така все едно не съм се постригвала от 1 година.Ще кажете "постригване му е майката" и, да, знам... Ще се постригвам всеки месец, ама след 1 седмица тя пак си цъфти. Някой може ли да ми каже някаква маска или нещо подобно за цъфтеж... Сега си купих тривитаминол и започвам да го използвам, той помага ли при цъфтеж?
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Има шампоан на Шаума специално за цъфтящи краища-пробвай го много е добър.Както и мий си почти всеки път косата с балсам и си слагай кристали.След тези манипулации не би трябвало да имаш проблем с цъфтящите краища.Както и избягвай сушенето със сешуар и изправянето с преса.
А използваш ли преса защото от нея мн цъфти косата![]()
Twilight FANPIRE
Амии тъй като косата ми е къдрева и не я харесвам как стои...доста често я изправям...А иначе кристали си позвам
You're singing the songs
Купи си термозащитен спрей за коса, кристалите не предпазват косата от пресата.
Първоначално написано от WildGirl
Не, аз не ги позвам за предпазване...слагам ги след къпане на влажна коса, макар че някога и преди да я изправя си слагам![]()
You're singing the songs
То е лесно да кажеш махни пресата ама не е толкова лесно да го направиш.Поне като съдя по себе си..моята коса преди беше почти до кръста тъмно руса на руси кичири,гъста и права..Обаче на моменти ми се начупваше и кой дявол ме би по главата да си купя преса и като се почна 1 година цъфтеж.На следващата година пак преса + 2 месеца бях бяло руса,после с черна коса,после нз си кво,после се изрусих пак,после кестенява и накрая си я оставих да се измие и пак е тъмно руса..Но не мога да спра да използвам пресата,защото без нея косата ми е ужасна (накъсана),а не обичам да я вързвам,защото раменете ми са широки и не се харесвам..Може би ще ме опрекнете,че толкова съм си третирала косата и аз съжалявам за това.Отказах се от боите и топирването,но от пресата няма как...Използвам шампоани и балсами за изтощена коса,маски..Хининова вода + хининов шампоан ..кристали ..Е нищо не помага да си възтановява косата..
Първоначално написано от LovEsIckk
Ами аз затова сега се опитвам да си я пооправя малко и гледам да не я третирам много...ама немога съвсем нищо да не я правя...
You're singing the songs
Ами и аз съм в такова положение![]()
А моята коса ,въпреки че не я изправям пак си цъфтеше. Сега ползвам една маска на Шаума срещу цъфтящи крайчета и ми помогна.![]()
cherry*kiss