.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Икаров?

Икаров?

Абе да ви попитам..възмовно ли е стумуланта на Икаров за коса..са сваля цвета и..понеже преди 3 дни се боядисах с без амонячна боя на лореал..и сега ме е страх ..че като си намажа главата със стимуланта и като я измия след няколко часа може да ми падне драстично цвета..(ясно ми е,че така ина4е по малко 6те пада при миене)..но все пак някои забелязал ли е нещо такова?

Базистното масло в стимуланта е бадемово,а то,както и останалите растителни масла свалят боята,защото нещо в състава им беше сходно с боите и ги разтварят,не помня какво.Цветът обаче няма начин да падне драстично от един път,става постепенно.Предлагам ти да си вземеш ампули/лосион за подхранване.За растеж също има,но да ти кажа с какво и да се мажеш,косата расте с 1,1.5 см на месец и това е генетично заложено.

ами на мен ми свали цвета

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

леле..ужас..хаха за малко д се прецакам..тъкмо реших да се мажа..но реших да видя какво сте отговорили
    Liar от няколко месеца мажа косата си с какво ли не..и с какви ли не дом маски..и расте с мн повече от 2 см. дори на месец..иииТа благодаря ви много..ще пробвам с нещо друго..някои може ли да предложи ??

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Стимуланта е супер..нз доколко ще ти свали цвета,но косата ще ти стане приказка,а то така или иначе цветът ще е за около месец...маслото мн ще ти помогне според мен!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си