Zdraveite,macki {}
Pi6a tazi tema,za6toto v Bg ima mnogo krasivi momi4eta,kakto i v tozi forum ! Vseki s hubava viziq sigurno e me4tal da stane model
Ot li4en opit i ot tozi na moi poznati iskam da vi kaja,ne se zahva6taite s tova,ili ne v Bg !!!
Parvo moje da ste modeli,a posle elitni prostitutki...
Mnogo krasivi momi4eta s bade6te,6te pogubqt jivota si o6te v rannite teen godinki... ne se pravq na ymna...ne davam saveti...spodelqm opit... za ogromna moq radost ni6to ne mi se slu4i...za6toto nz kak s kasmet se izmaknah ot tozi taka nare4en moden biznes i ne mislq da probvam pak...
Taka 4e ako iskate da stavate modeli...opitaite izvan Bg,ako imate vazmojnost...ako li ne iz4akaite....edni ot nai-izvetsnite manekenki i fotomodeli v sveta sa po4nali slu4aino
Iz4akaite,ako imate danni...rano ili kasno 6te yspeete
No v Bg predstava za moden biznes,sqka6 e obarkana napulno...samite Miss`ki si pla6tali za da stignat do koronata... Vsi4ko zapo4va s edna fotosesiq...uj bez pari...posle ti kazvat ima6 danni...no trqbva da plati6 za da y4astva6 i da SPE4ELI6 konkursa..gledala sam 4ujdestranni konkursi...tam sqka6 krasotata e vajno....tuk parite i sexa ne iskam da vi pravq lo6o vpe4atlenie ..nqmam zadni misli...no MOLQ VI POMISLETE
Pak kazvam...znam 4e 6te otnesa i negativni mneniq..no govorq samata istina..Tuk sme za da si pomognem...mnogo bih se radvala ako nqkoi se zamisli nad dumite...6te sledq temata nadqvam se vi e interesna Blagodarq za vnimanieto Yspeh na vsi4ki