.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Идеалната половинка за мен трябва да е... Мъж!

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    За мене идеалната е около 170 висока между 50-57 кг , червена коса ,може и кестенява. дълга някаде до раменете или до кръста с не мн големи гърди и да неса някои провиснали с готин характер , да знае как да се държи да не пуши , мн рядко да пие но да нее алкохоличка и да не се напива.
    Да обича да се разхожда , повече от колкото да я возят с кола ,
    да може да прави масаж на гърба или поне да се опитва или да има желание да се научи да нее мързелива , особнячка ,която гледа материалното ,(пари коли къщи и т.н)
    Да слуша всякаква музика каквато и хареса , да не се влияе от хорското мение.
    В секса , да си пада по всичко и да си пада да експериментира , да си пада по секс някаде навънка да знае как да възбуди едно момче
    Да харесва френска , анален, абе общо взето всичко в секса без ограничения ) Всичко което ни е кеф да правим двмата .
    МОже и секс манячка да е ) по 3-4 пъти на ден
    Друго май за сега несе сещам
    Бих добавил само едно - да може да си общува с мен само с поглед

мис свят 2049

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Лелеле ако ходя с някоя слива и започне да поства мои снимки по някви такива кретенски форуми ще и оставя четката за зъби безработна ... ще и троша пръстите един по един !!!!!
    +1
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от chessplayer
    Да пуши трева,да запалим бонга и да се напушим супер яко
    ааа ето един от братята.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Човек, лъчезарен и чаровен, който да ме разбира, да ме приема такъв какъвто съм и да не ми се сърди, че през повечето време съм в лошо настроение(аз пуша често ама мога да спра).А иначе външността е с минимално значение за мен.
    P.S. аз си падам по хип-хопа и други дейности така, че ходя с доста по големи дрехи и не ми пречи момичето да е овиснало като мен, разбира се по женския начин.

Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от chessplayer
    Да пуши трева,да запалим бонга и да се напушим супер яко
    ааа ето един от братята.
    вземете ме и мен

Град
    Саламанка,Испания
    Да ме обича заради мен самия,да НЕ е грозна и да не е алкохоличка
    Reality is wrong,dreams are for real.

<<---- нещо такова

Град
    botevgrad
    idelana polovinka,parvo idelna zvu4i nqkaksi nevazmojno..az ne si predstavqm ni6to za6toto primerno kato po4na da izrejdam kak si q predstavqm polovinkata i mn qsno 6te po4na da redq se savkypnost ot idealni kacestva koito nqma da gi vidq na kup v edno momce naci tva za men go ima samo v moite mecti....zatova iskam kato go vidq i da si precenq nqma idealni hora i vinagi 6te ima ne6ta koito sigyrno nqma da mi haresat no ako sme edin za dryg tezi ne6ta 6te bledneeqt pred na6ata lubov i nqma da pravqt takova vpe4atlenie za6toto ima drygi po vajni ne6ta na koito si zaslujava da im se obarne vnimanie razbira se i vinagi trqbva da se pravqt kompromisi i ot dvete strani za da nqma komflikti mejdy dvamata....no spored men edinstvenoto koeto iskam e da umee da me predrazpolaga kam dadeni sityacii 6toto sam mn mn sramejliva i se se podcenqvam kato cevek i iskam nqkoi koito da mi pokazva i dokazva ce tova ne e taka da me predrazpolaga i razbira se da e s cyvstvo za hymor da me razbira no neznam za seki vlak si ima putnici 6te vidim za sega ne sam namerila idealniq no znae li covek....? :P
    Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си