- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- идеалната половинка
Идеалната половинка за мен трябва да е... Мъж!
Бих добавил само едно - да може да си общува с мен само с погледПървоначално написано от beretta92sd
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ааа ето един от братята.Първоначално написано от chessplayer
![]()
![]()
![]()
Човек, лъчезарен и чаровен, който да ме разбира, да ме приема такъв какъвто съм и да не ми се сърди, че през повечето време съм в лошо настроение(аз пуша често ама мога да спра).А иначе външността е с минимално значение за мен.
P.S. аз си падам по хип-хопа и други дейности така, че ходя с доста по големи дрехи и не ми пречи момичето да е овиснало като мен, разбира се по женския начин.
Да ме обича заради мен самия,да НЕ е грозна и да не е алкохоличка![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
idelana polovinka,parvo idelna zvu4i nqkaksi nevazmojno..az ne si predstavqm ni6to za6toto primerno kato po4na da izrejdam kak si q predstavqm polovinkata i mn qsno 6te po4na da redq se savkypnost ot idealni kacestva koito nqma da gi vidq na kup v edno momce naci tva za men go ima samo v moite mecti....zatova iskam kato go vidq i da si precenq nqma idealni hora i vinagi 6te ima ne6ta koito sigyrno nqma da mi haresat no ako sme edin za dryg tezi ne6ta 6te bledneeqt pred na6ata lubov i nqma da pravqt takova vpe4atlenie za6toto ima drygi po vajni ne6ta na koito si zaslujava da im se obarne vnimanie razbira se i vinagi trqbva da se pravqt kompromisi i ot dvete strani za da nqma komflikti mejdy dvamata....no spored men edinstvenoto koeto iskam e da umee da me predrazpolaga kam dadeni sityacii 6toto sam mn mn sramejliva i se se podcenqvam kato cevek i iskam nqkoi koito da mi pokazva i dokazva ce tova ne e taka da me predrazpolaga i razbira se da e s cyvstvo za hymor da me razbira no neznam za seki vlak si ima putnici 6te vidim za sega ne sam namerila idealniq no znae li covek....? :P![]()
Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!