- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Влияе ли икономическата криза на семейството ви или на вас
ами да особенно на мене![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Не,изобщо.За което се радвам![]()
Влияе
последните месеци аз издържам семейството
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
oooo .. da opredeleno ... ve4e vseki put 6tom poiskam pari za da izlqza nqkude mi mrunkattt ... daje ve4e ot moite spestqvaniq har4a .. samo za da ne mi mrunkat ... napravo nz kak 6te izdurja taka o6te dulgo vreme[/list]
за сега не![]()
Напоследък вкъщи взе да се чувства по-силно.Винаги съм си изкарвал парите като преводач на свободна практика,но напоследък няма работа.
Значи не е само и при авторите, и вас ви е засегнало.Първоначално написано от Belair
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Да,слава богу нямаме теглени кредити.Иначе баща ми е представител за България на една американска марка и естествено,когато на другите хора влияе,влияе и на нас,а и сега по морето се очаква дори да няма и сезон.Иначе майка ми работи на пристанището,там няма проблеми,но пък само с нейната заплата не става.
На мен също,защото имам сайт,в който рекламите спаднаха почти с 50%.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Не. Чудя се само: ,,Защо?'' Почнахме много як ремонт в нас. Майка щяла да купува дивани, табуретки, алуминиева сме щели да слагане и т.н. мисля, че не, но не знам. Иначе финансите ми станаха повече пък, може би защото взех да я усещам в личните си нужди!
Надявам се да свърши тази криза, че е гадно.![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
NE
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Не.Ако не се говореше за това навсякъде,нямаше и да се сещам.
на нас пък от бая време ни влияе и вече съм свикнала с ограничението и икономийте...
и аз така ве б*си ши**ната раота...добре че наще имат спестяванияПървоначално написано от alkoxolizmo_0
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
много ми е интересно след като толкова много хора казват не
ваще с колко заема са в момента?
Darkkiss Нямаме абсолютно никакви взети заеми.
Envoi moi ! ;]
С нито един.И..много ми е чудно к'ви са тия спорове.Познаваш семействата ни по-добре от нас или к'во?!Първоначално написано от Darkkiss
![]()
това че ти си мислиш че нямат не значи че няматПървоначално написано от Izzy_
родителите не споделят всичко с децата си
и не не познавам ваще
просто ми е интересно как некъв си селянин живееш в апартамент и харчещ си парите по заведения няма да има затруднения ...
и как така не са свалили заплатите на ваще родители....
ма не вие сте най великите у обеля/надежда/младост/люлин и там др-те кофи за боклук...