- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Влияе ли икономическата криза на семейството ви или на вас
Повлия на баща ми -> съкратиха го, сега пак си намери работа, но 2 месеца беше ад..не, че се лишавахме от нещо, просто всички в къщи бяха изключително изнервени. Иначе моите джобни не намаляха, но откакто цигарите станаха 3.50 кризата определено взе да ми се отразява.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Някаква надежда да спреш да повтаряш едно и също?!Говорили сме достатъчно на тая тема,която теб не те засяга,така че знам по-добре от ТЕБ какво става в МОЕТО семейство.Първоначално написано от Darkkiss
А и нито аз,нито някой от наще е "некъв си селянин живееш в апартамент и харчещ си парите по заведения".И не,не са свалили заплатите на наще,не че те засяга.
като не е така и не ме засяга защо ми пишеш бе пичПървоначално написано от Izzy_
кой се опитваш да лъжеш
мене или тебе?
Ми като гледам ти ми отговори на мнението,ама както и да е.А кой лъжа?!Никой,ама ти нали си прав,дрънкай си едно и също.Първоначално написано от Darkkiss
А и..ПС:Момиче съм,бе пич. ;]
Мисля, че да, нооо почти не се усеща.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Влие на фирмата ни,защото фирмата правим автобуси на най-големите туристически и строителни компаний те имат сметки по 20 000 лв.,а не са плащали от декември..Иначе като цяло неплатените сметки наброяват 50 000 лв;Иначе сега ще се строи голям сервиз от голата поляна..и двата апартамента са на ипотека абе не е чак толкова ама..да не казвам голяма дума
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
1+Първоначално написано от gabri3lla
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
определено влияе на семейството ми и на мен,естествено.родителите ми ми ограничиха доста джобните,а уж взимат доволна заплата,пък...(джобните са ми 60 на месец-включват излизания,даскало,храна в даскало...сега станаха на 40 някъде,от които 20 са за карта за градския транспорт).не са им намалили с кой знае колко заплатата,но...няма как...в криза сме...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Влияяе и то доста.Майка ми е с частен бизнес и следователно няма твърда заплата,а това,което изкара сама.Но като няма толкова клиенти като преди...положението става лошо.И на мен ми се отразява психически,защото я виждам как кипи от напрежение всеки ден и така и аз гледам да пестя повече,за да не съм и в тежест.
да влияе и то доста силно,нямам пари за дъвкиПървоначално написано от bellzee
![]()
Миии май не![]()
Като гледам баща ми как здраво се е захванал да променя апартамента - нови мебели,боядисване,нови килими ...
Освен това от месец-два и джобните ми са увеличени с има-няма 100% ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За сега не
Дано да не ни удари и Българите, както в другите страни, че става лошо![]()
я кажи как го правишПървоначално написано от 3oPuTy
че трябва си купувам нова кола![]()
Влияе.Родителите ми са доктори и майка ми в момента работи на 3 места..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Мисля,че не,защото никой нищо не е споменавал пред мен,а и плюс това парите са ми същитеДано да не е засегнала доходите
)
Ако става въпрос за България- че ние винаги сме били в криза! Измислят си оправдание да вдигат цените.![]()
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Дарккис е лайно.
А кризата тепърва ще ни удря.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Усеща се.
.........