.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от sweetkiss74
    Не мислиш ли,че трябва вече да я махнеш тая теме.Получи каквото искаше!
    Не, не съм получила каквото искам. Така и не разбрах отговора.
    Не ми давай нареждания, лайненце малко.

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Офффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффф, казах, че трябва да се избира между ТЕЗИ ТРИ НЕЩА. БАСИ, ТЪПИ ЛИ СТЕ, ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА ТАКИВА?
    "TOLL" Е "БИЯ ЗА УМРЯЛО", АКО МЕ НАКАРАТЕ ДА ГО НАПИША ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ЩЕ СЕ ВБЕСЯ СЕРИОЗНО.
    Ш я вземи и ми прочети първо мнението и после плюи! Не искам да те обиждам, защото не е наложително, но явно е, че ти си глупав/а, не ние!

Дал съм ти точно 3 примера, ако не са и 4, за камбани и звънци! Що не прочетеш шибаното мнение и тогава да пишеш !? Написал съм и за биенето за умряло, за звънец в даскало, за звънец на врата и не знам си к'во още! И КАМБАНА ЗНАЧИ В ЦЪРКВА, а не звънец !? Май някой не прави разлика между звънец на врата, звънец в даскало и камбана, а? После ние сме тъпи! Аман от кретени!
    Мда, ама нямаше нито вариант "goes", нито "rings", нито "tolls". Това исках да ти кажа.

hits ще значи,че камбаната удря нещо.Най-логично е beats(камбаната бие),strikes се изпозва за часовник.

Ахам, мерси.
    П. П. Продължавайте да отговаряте, всеки има различен вариант и съм супер объркана. :Д

BE NEMOGA DA RAZBERA ZA6TO SE SAMNQVATE SLED KATO SAM PITALA AMERIKANEC-TOI KAZA TVARDO,4E E -HITS

BE NEMOGA DA RAZBERA ZA6TO SE SAMNQVATE SLED KATO SAM PITALA AMERIKANEC-TOI KAZA TVARDO,4E E -HITS
    Защото се съмняваме,че си питала американец. А пък, ако наистина си,може да не е разбрал за какво става въпрос.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    Щото американците говорят на английски с повече грешки от нас самите!
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от sweetkiss74
    Не мислиш ли,че трябва вече да я махнеш тая теме.Получи каквото искаше!
    Не, не съм получила каквото искам. Така и не разбрах отговора.
    Не ми давай нареждания, лайненце малко.
    лайненце малко??Какво???До това ли се стигна вече ...

Щом е за час би трябвало да е нещо като звънец, а като проверих в речника звънец е "bell" ,така че сигурно е това..
    Let's get away..just for one day..

Супер фен Аватара на diksi
    The bell tolls

Правилното е the bell tolls - ако е в изречение - The bell tolls for you; Литературният израз е For Whom The Bell Tolls - Хемингуей .. Тук става въпрос за камбана.

Иначе, ако е за звънец у вас - ще бъде The bell rings т.е. някой да ходи да отвори вратата..

По английски съм доста добра, ако имате някакви други въпроси - питайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си