- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само аз ли?!?!
не, определено не е само при теб
и при мен е така, но точно, защото не мога и НЕ ИСКАМ да го забравя..
просто се сгрявам отвътре като се сетя за него, но болката си е двойно повече
сигурно и ти си така...
нямам идея какво да ти кажа![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
не си единствената...и аз бях като теб и мислех 4е винаги ще съм така и 4е само аз не мога да се справя но...след време просто ми писна от болката и си казах 4е няма смисъл.реших 4е мом4ето с което бих искала да бъда никога не би ме наранило така и щом сме се разделили зна4и не сме били един за друг и така е трябвало да стане.след това си зададох въпроса дали съм го оби4ала истински-еми не.само така си мислех
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от fluffka1
![]()
тази идея сама ли си я измисли или я 4у от някой побърканяк
![]()
I can't stop myself from loving you <3
скоро ще свикнеш с болкатаа как те нарано по-точно?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ти просто си се вманиачила,че света е свършил след това момче,животът ти вече е безмислен..за какво да живееш..да ама не... аз също съм имала подобни мигове..ама се преживяват ...нямери си някакви развлчения..приятели нямаш ли,които да те развеселят и да те накарат да не мислиш за това ... нз..друго какво да ти кажа..освен,че всичко птминава... и преживява... и след години може и да смееш на това![]()
Ти си само на 16...живота е пред теб. Бъди сигурна, че след време това момче ще остане просто един спомен , за който ще се сещаш може би с усмивка и нищо повече.Но до тогава......ще боли много!!!!
Няма рецепта, която да те излекува от това.Трябва просто да си силна, да имаш воля и да се опитваш да не мислиш за него.
Добре си започнала с приятелите и развлеченията....продължава й така. Все някога ще подейства.
Само не се отчайвай и не се отказвай от хубавите неща в живота!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."