.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не, определено не е само при теб
    и при мен е така, но точно, защото не мога и НЕ ИСКАМ да го забравя..
    просто се сгрявам отвътре като се сетя за него, но болката си е двойно повече
    сигурно и ти си така...
    нямам идея какво да ти кажа
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

не си единствената...и аз бях като теб и мислех 4е винаги ще съм така и 4е само аз не мога да се справя но...след време просто ми писна от болката и си казах 4е няма смисъл.реших 4е мом4ето с което бих искала да бъда никога не би ме наранило така и щом сме се разделили зна4и не сме били един за друг и така е трябвало да стане.след това си зададох въпроса дали съм го оби4ала истински-еми не.само така си мислех
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    определено не е само при тебе, на много хора се случва, включително и на мене... и наистина е трудно да се забрави дадения човек, исках да ти кажа, веднъж най- добрата ми приятелка имаше същия проблем, и аз й казах една рецепта за забравяне на любовта, но тогава тя не я изпълни , предполагам ще ти прозвучи супер откачено, то си Е откачено, ама айде ще ти я кажа...
    Начи, обличаш някаква блуза с дълъг ръкав, по възможност от някаква изкуствена материя, за да не пропуска много вода,и..... Отиваш в банята и си пълниш левия ръкав с вода, после изсипваш водата в една чашка, и изпиваш водата на малки глътки, като след всяка глътка казваш "ще го забравя!!!"
    Тва е, ако искаш го прави, ама ако го направиш, се надявам да помогне!!! знам че е откачено, ама.....
    ай успехчета!! иначе, с времето ще го забравиш според мене
    тази идея сама ли си я измисли или я 4у от някой побърканяк
    I can't stop myself from loving you <3

скоро ще свикнеш с болката а как те нарано по-точно?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на gabsit000
    ти просто си се вманиачила,че света е свършил след това момче,животът ти вече е безмислен..за какво да живееш..да ама не... аз също съм имала подобни мигове..ама се преживяват ...нямери си някакви развлчения..приятели нямаш ли,които да те развеселят и да те накарат да не мислиш за това ... нз..друго какво да ти кажа..освен,че всичко птминава... и преживява... и след години може и да смееш на това

Град
    Габрово
    Ти си само на 16...живота е пред теб. Бъди сигурна, че след време това момче ще остане просто един спомен , за който ще се сещаш може би с усмивка и нищо повече.Но до тогава......ще боли много!!!!
    Няма рецепта, която да те излекува от това.Трябва просто да си силна, да имаш воля и да се опитваш да не мислиш за него.
    Добре си започнала с приятелите и развлеченията....продължава й така. Все някога ще подейства.
    Само не се отчайвай и не се отказвай от хубавите неща в живота!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си