- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е от моя клас! =(
здр! =] . Така...аз съм на 13 и съм 7клас. момчето, което харесвам е в моя клас вече 7г. аз и най-добрата ми фр го хар и двете , обаче той е казал на една др фр, че най-добрата ми фр е сладка...но в даскало той само ми се усмихва , гледа...на мен говори и с мен се закача , но от изброените от мен неща нито едно не прави с най-добрата ми фр освен до я пита нещо маловажно. хора давайте мнения...предложения какво да правя.... благодаря предварително!![]()
почерпи го... пишлемарска работа, излезте
Ше му намекваш,ше му намекваш и като му намекнеш достатъчно,че чак той омекне ше го нападнеш и ше го забиеш. Стига да омекне де.
На вас, момиченца генетично ви е заложено да омайвате момчетата. Ако го харесваш - взимай го. Като се поумилкваш малко около него сам ще дойде - ние момчетата много "акъл" нямаме. Тъй че - давай, флиртувай и ти с него и ще видиш резултата!
офф 7 клас и кво шси станете гадженца и..?ще се държите мило за ръчичка,докато някои не от 2мата не пусне тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ" или "НЯМАМЕ 30 лв за ЕСКАПЕЛ" дъъъ я си гледайите уроците :P
Е радвай се каквоСигурно те харесва ама не иска да си признае.
![]()
Stay with meDon't let me go...
1 никога не тругвай с моме4е от твоя клас
2 така 6те преебаеш уж най добрата си фр
3 мислиш акто някво хлапе (бтв не съм мн по голяма ... ма мисли6 като 10 годишна) сри . .
По-добре не се занимавай, след като и най-добрата ти приятелка го харесва...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Може би те харесва но не иска да си признаеМомчетата на тази възраст са такива ....
Когато едно момче (по-малко) не харесва някое момиче, то не общува кой знае колко много с нея.Може би от срам или незнам и аз какво.Просто винаги е било така и ще бъде.С момичетата, които не харесва, обаче е различно.Говори с тях без да се притеснява, закача се и т.н.Според мен харесва приятелката ти, а всичко с теб е просто една игра![]()
3ащо наричаш "приятел" човек, с когото се конкурираш?
MUSIC
Това, което го пише в подписа ми е точно за теб.. щом не знаеш дали те харесва и се допитваш тук просто изчакай още 1 година, когато да пуснеш тема, че момчето е в твоя клас от 8 години..
И не вярвай на такива приятелки и прочие.. кога, коя, на кой, какво казала.. няма такива..
Когато не чуеш директно от момчето да казва: Приятелката на <твоето име> е сладка.. тогава вече можеш да се съмняваш, че има надежда..![]()
Можеш и ти да го гледаш и да го заговаряш повече.. Не знам какво да ти кажа.. ти сега тепърва ще започваш да позлваш тъй наречените "женски трикове" с които да ни съблазнявате и да ни подлудявате![]()
Айде успех и дано да ти излезе късмета с момчето, а ако стане така, че момчето харесва приятелката ти и тя него - радвай се за нея: все пак ти е приятелка![]()
Първоначално написано от beAstarR
![]()
lape6ki istoriiki....![]()
Aхахах... кво да намеква,мъжете не разбирате от намециПървоначално написано от Cellmate
![]()
оо боже,казал че била сладка и вече я харесвал..аз така се измъквам за да не кажа че са грозни![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Детска работа!Аз във седми клас мислех само как да си изкарам изпитите,изобщо не мислех за любов.Пък и на тръгвай никога със момче от твоя клас,тъпо особено щом се си най-добри приятели.Тъпо е просто.Ами мислила ли си как ще се чувстваш като скъсате?!Винаги мислете първо за тва.Казвам ти го защото съм направила тази грешка и после е много трудно всичко да се върне постарому.На мен ми тряяше година и нещо за да го преодолея и да сме приятели пак.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
тва е тъпо... и не се конкурират а имат еднакакви интереси.... така че много "умно изказване"Първоначално написано от SmileMoreOften
колкото до авторката - помисли малко за последствията ако нищо не стане... след това си представи той да те отбягва постоянно, и като се видите в клас да се чувставате тъпо... и т.н. все възможни изходи ако не се получи нищо... все пак нека разума надделее малко в тези моментииначе на почти всеки е имало ситуации, които мн силно искат най-добрите си приятели/приятелки като нещо повече...
но не всички стигат до там
Айде Успех!!
Червно, дълго, клати се и се празни...
Може би...
Може би...
А може би никой в този любовен триъгълник не знае какво иска...
Може би...
Кажи му че го харесваш и да видим какво ще стане... иначе няма да ти гадая на бобец... пък и да искам не мога...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
nqma smisal ...nai-mnogo kato skasate da ne shte fr i da ne si govorite ...![]()
Брех постоянно чета "Не се хвайщайте със съученик,щот е гадно"
Аз не виждам никакъв проблем да се хванеш със съучченик,как ще мислиш за късане,като го харесваш.
Ще ти остане спомена за ученическата ти любов,което е много сладко.
Върви много "Приятелството пред всичко",ами личното ти щастие?Готова ли си да жертваш личното си щастие заради приятелството?Ако ти не си щастлива,кой да е ?
Пробвай си късмета,ако приятелката ти държи толкова на теб ще приеме връзката ви и ще си останете приятелки,ако не явно не държи.
Ай се едно че чета за мен и най добрата ми приятелка когато бяхме в седми клас,с тази разлика че той ни обръщаше еднакво внимание![]()
![]()
Ние нищо не му казахме,но днешното поколение е по отракано та нищо не ти пречи да му кажеш и без тва ако чуствата не са еднкави няма да е толкова неловко щото учебната година ще свърши скоро![]()
Отвори му компот... Пича ви го каза малко по-горе "гледайте си уроците"!!!