.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Той е от моя клас! =(

здр! =] . Така...аз съм на 13 и съм 7клас. момчето, което харесвам е в моя клас вече 7г. аз и най-добрата ми фр го хар и двете , обаче той е казал на една др фр, че най-добрата ми фр е сладка...но в даскало той само ми се усмихва , гледа...на мен говори и с мен се закача , но от изброените от мен неща нито едно не прави с най-добрата ми фр освен до я пита нещо маловажно. хора давайте мнения...предложения какво да правя.... благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    почерпи го... пишлемарска работа, излезте

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ше му намекваш,ше му намекваш и като му намекнеш достатъчно,че чак той омекне ше го нападнеш и ше го забиеш. Стига да омекне де.

Град
    София
    На вас, момиченца генетично ви е заложено да омайвате момчетата. Ако го харесваш - взимай го. Като се поумилкваш малко около него сам ще дойде - ние момчетата много "акъл" нямаме. Тъй че - давай, флиртувай и ти с него и ще видиш резултата!

офф 7 клас и кво шси станете гадженца и..?ще се държите мило за ръчичка,докато някои не от 2мата не пусне тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ" или "НЯМАМЕ 30 лв за ЕСКАПЕЛ" дъъъ я си гледайите уроците :P

Е радвай се какво Сигурно те харесва ама не иска да си признае.
    Stay with me Don't let me go...

1 никога не тругвай с моме4е от твоя клас
    2 така 6те преебаеш уж най добрата си фр
    3 мислиш акто някво хлапе (бтв не съм мн по голяма ... ма мисли6 като 10 годишна) сри . .

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    По-добре не се занимавай, след като и най-добрата ти приятелка го харесва...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    `In Hell`
    Може би те харесва но не иска да си признае Момчетата на тази възраст са такива ....

Когато едно момче (по-малко) не харесва някое момиче, то не общува кой знае колко много с нея.Може би от срам или незнам и аз какво.Просто винаги е било така и ще бъде.С момичетата, които не харесва, обаче е различно.Говори с тях без да се притеснява, закача се и т.н.Според мен харесва приятелката ти, а всичко с теб е просто една игра

3ащо наричаш "приятел" човек, с когото се конкурираш?
    MUSIC

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Това, което го пише в подписа ми е точно за теб.. щом не знаеш дали те харесва и се допитваш тук просто изчакай още 1 година, когато да пуснеш тема, че момчето е в твоя клас от 8 години..
    И не вярвай на такива приятелки и прочие.. кога, коя, на кой, какво казала.. няма такива..
    Когато не чуеш директно от момчето да казва: Приятелката на <твоето име> е сладка.. тогава вече можеш да се съмняваш, че има надежда..

Можеш и ти да го гледаш и да го заговаряш повече.. Не знам какво да ти кажа.. ти сега тепърва ще започваш да позлваш тъй наречените "женски трикове" с които да ни съблазнявате и да ни подлудявате

Айде успех и дано да ти излезе късмета с момчето, а ако стане така, че момчето харесва приятелката ти и тя него - радвай се за нея: все пак ти е приятелка

Цитирай Първоначално написано от beAstarR
    1 никога не тругвай с моме4е от твоя клас
    2 така 6те преебаеш уж най добрата си фр
    3 мислиш акто някво хлапе (бтв не съм мн по голяма ... ма мисли6 като 10 годишна) сри . .

lape6ki istoriiki....

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Ше му намекваш,ше му намекваш и като му намекнеш достатъчно,че чак той омекне ше го нападнеш и ше го забиеш. Стига да омекне де.
    Aхахах... кво да намеква,мъжете не разбирате от намеци

Град
    морската столица
    оо боже,казал че била сладка и вече я харесвал..аз така се измъквам за да не кажа че са грозни

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    По-добре не се занимавай, след като и най-добрата ти приятелка го харесва...
    а ако най-добрата и приятелка си намисли същото и се откаже заради приятелката си...дефакто и двете момичета остават на сухо ...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Най-добре и 2-те да не се занимавате с него.Така само ще разрушите приятелството си ,заради една детска история и ще се оплетете в излишни интриги.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Детска работа!Аз във седми клас мислех само как да си изкарам изпитите,изобщо не мислех за любов.Пък и на тръгвай никога със момче от твоя клас,тъпо особено щом се си най-добри приятели.Тъпо е просто.Ами мислила ли си как ще се чувстваш като скъсате?!Винаги мислете първо за тва.Казвам ти го защото съм направила тази грешка и после е много трудно всичко да се върне постарому.На мен ми тряяше година и нещо за да го преодолея и да сме приятели пак.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Самуеър...
    Цитирай Първоначално написано от SmileMoreOften
    3ащо наричаш "приятел" човек, с когото се конкурираш?
    тва е тъпо... и не се конкурират а имат еднакакви интереси.... така че много "умно изказване"

колкото до авторката - помисли малко за последствията ако нищо не стане... след това си представи той да те отбягва постоянно, и като се видите в клас да се чувставате тъпо... и т.н. все възможни изходи ако не се получи нищо... все пак нека разума надделее малко в тези моменти иначе на почти всеки е имало ситуации, които мн силно искат най-добрите си приятели/приятелки като нещо повече... но не всички стигат до там

Айде Успех!!
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Може би...
    Може би...
    А може би никой в този любовен триъгълник не знае какво иска...
    Може би...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кажи му че го харесваш и да видим какво ще стане... иначе няма да ти гадая на бобец... пък и да искам не мога...

nqma smisal ...nai-mnogo kato skasate da ne shte fr i da ne si govorite ...

Супер фен Аватара на Shia
    Брех постоянно чета "Не се хвайщайте със съученик,щот е гадно"

Аз не виждам никакъв проблем да се хванеш със съучченик,как ще мислиш за късане,като го харесваш.
    Ще ти остане спомена за ученическата ти любов,което е много сладко.
    Върви много "Приятелството пред всичко",ами личното ти щастие?Готова ли си да жертваш личното си щастие заради приятелството?Ако ти не си щастлива,кой да е ?
    Пробвай си късмета,ако приятелката ти държи толкова на теб ще приеме връзката ви и ще си останете приятелки,ако не явно не държи.

Ай се едно че чета за мен и най добрата ми приятелка когато бяхме в седми клас,с тази разлика че той ни обръщаше еднакво внимание
    Ние нищо не му казахме,но днешното поколение е по отракано та нищо не ти пречи да му кажеш и без тва ако чуствата не са еднкави няма да е толкова неловко щото учебната година ще свърши скоро

Отвори му компот... Пича ви го каза малко по-горе "гледайте си уроците"!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си