.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 240
    Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от strelok
    Цитирай Първоначално написано от SounDScaPe
    Я ми обяснете к'ва цел има тоя клуб, че нещо не разбрах?
    събираме се грозното общество от форума,като напълним редиците ще нападнем света и ще доминираме
    strelok идеята ти ми харесжа

може си направим гилдия или некъв герб,ugly people community да си го носим с гордост...damm ако има зарибени по фотошоп може си направим няколко ?

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от strelok
    http://prikachi.com/files/723130L.jpg
    приличам на човек,срам ме е да си качвам по грозни
    И кое точно те притеснява
    фейса,сега тая зима съм отперил едни баджаци не е истина,пък и като цяло хората или ми се смеят или ме гледат гадно.
    п.п. който има профил в limpa.bg може да влезе в официалния клуб на грозните хора в limpa.bg имаме 75 грозника ,но така и не се разбрахме кой е най най
    http://www.limpa.bg/clubs/4178

Още ли не сме си поставили цел? Накрая ще напусна клуба и ще тръгна сама да си търся гадже.

шо прайте бе квазимодота

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Още ли не сме си поставили цел? Накрая ще напусна клуба и ще тръгна сама да си търся гадже.
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Пич къде отиде пиши ме и мен
    Ще им докажем на тия тапаци че ние сме по силни

Темата почива в мир, ние нямаме цел и гаджета.... Аз смятам да напусна. Ще съм много благодарна на автора, ако ме отпише.

Хееей, и мен ме отписвайтее!
    Hilf mir Fliegen

дайте снимки бе гризлита

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Темата почива в мир, ние нямаме цел и гаджета.... Аз смятам да напусна. Ще съм много благодарна на автора, ако ме отпише.
    Ееее... ама почна с такъв ентусиазъм. Сега да те отписвали.

Клубът ви преминава през тежък период на безцелие и ти ги изоставяш да се лутат сами, грозни и тъпи. Е не те ли е срам?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Ееее... ама почна с такъв ентусиазъм. Сега да те отписвали.

Клубът ви преминава през тежък период на безцелие и ти ги изоставяш да се лутат сами, грозни и тъпи. Е не те ли е срам?
    Прав си. Не може да постъпвам толкова безотговорно. Не мога да ви оставя да се лутате без лидер...Без мен вие сте нищо.

Град
    Архангелск, Русия
    TheNewReligion, сега когато ти си лидер, виждам как се лутате някакси по-целеустремено Само така душичко. \/

Мога да предложа племенника си за член на вашата организация. Той никога не е имал приятелка, а и в момента е отчаян защото крем-карамела в детската градина го давали само във вторник(а днес е сряда). А пък и може да го ползвате за талисман на клуба...

ПП. И никой сега да не е посмял да каже че съм лош вуйчо и не се грижа за развитието на племенника си!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

По-целеустремено се лутам аз. Другите вече са се уредили и не им пука за мен.

Град
    40 Miles from the Sun

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Писах ви! Уоу - не съм вярвал, че ще стигне чак до 8 страници

А ако някой друг иска да се присъединява да пояснява дали е момче или момиче.

Цел 1: Да се разкрасим!

Град
    Архангелск, Русия
    Давай снимки "преди" и "след" Ние ще те насочваме в правилната посока. Като начало - забелязал съм че племенника се заглежда по своите връстнички с плитки, като например ей такова(да ме прощава тоя дето му линквам детето, с добри намерения е ) :

http://media.snimka.bg/2252/010760058-big.jpg

Мисля че трябва да пробваш нещо подобно

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    8 Страници

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Давай снимки "преди" и "след" Ние ще те насочваме в правилната посока. Като начало - забелязал съм че племенника се заглежда по своите връстнички с плитки, като например ей такова(да ме прощава тоя дето му линквам детето, с добри намерения е ) :

http://media.snimka.bg/2252/010760058-big.jpg

Мисля че трябва да пробваш нещо подобно
    Ееее, ама ако се направя така племенника ти ще вземе да ме хареса...А аз не съм педофилка.
    Ето и първата промяна:
    преди: http://4.bp.blogspot.com/_9Zf_P9g6cu...haircuts-5.jpg

след: http://www.novinar.net/data/2007-02-24//24130118_d.jpg
    Е, как е?

Град
    Архангелск, Русия
    Ъм... undo, undo, undo... (бързичко )

Едит: Е, нали годините в любовта нямали значение? Сега дай да отрежем племенника, щото е на 3. Да, ама той скоро прави 4... нали се сещаш? Недей така да му режеш билетчето, ще му остане травма от малък още.

Смятай - аз още не съм му обяснил че е в клуба. А сега ще трябва да ида и да му кажа: "Дреб, вкарахме те в клуба на грозните и нещастните, при което вече има едно момиче дето те отряза... честито". Е как?

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... това ми хареса с промяната и снимчиците...
    По темата... абе хора не вярвам да сте толко зле бе...по характери ми изглеждате печени сичките... защо така сте се сдухали..?!

Град
    Архангелск, Русия
    Ъ?
    Ще рече, ако е възможно да предприемеш действия за връщането на косата обратно на главата ти

Прав си. Колко съм коравосърдечна.... Явно промяната трябваше да започне от ошлайфането на характера ми. Относно косата: не ща да си я връщам. Вече се депресирах и тръгнах по пътя на Бритни...

П.П.: Опаа, обърнах темата на як спам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си