- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на нещастните грозни копелета
Ти ще заспиш
И после ще дойде Феят на Окосмяването и ще ти я налепи обратно![]()
"С капчица го залепи, после ти не му мисли!"![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Каква е тази агресия?![]()
Препоръчвам две-три чашки Ballantines преди лягане. Тогава пък може да се заформи нещо с Феят на Окосмяването, вместо да му нанасяш физически вреди![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
Перфектно, получило се еПървоначално написано от Liar
![]()
Прочетох "феята".Не си позволявам да консумирам алкохол преди сън, защото ще сънувам кошмари...
А относно този фей: какво може да се заформи с него? Нищо! Той е фей, аз съм човек... Няма начин. Връзката ни ще бъде прекалено мъчителна и за двама ни.
А, ако все пак стане нещо и се скараме? Той ще ме омагьоса и ще ме приберат от зоо парка.
Тази връзка ще е изпълнена с рискове, на които не мога да се излагам.
![]()
П.П.: Спирам с глупавите анализи.![]()
Нали,не са нужни много усилия,за да бъдеш красив.Малко грим и...готовоПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
Много го мислиш душичке
Отпусни се и каквото стане. Най-малко изживяването с Феят ще е ... ъ... магическо? Търси положителното - Феят на Окосмяването е по-добре спрямо Карлсон от покрива(ония с перката, ако се сещаш).
А за пиенето - грешно са те учили как се пие, да знаешНяма по-лошо от жена която не знае как да пие и после сънува кошмари. От личен опит го знам. Лакти в ребрата, рамене в брадичката, мяткат се ръце все едно е вятърна мелница - абе ужас... Трябва да поработим и над този проблем
![]()
Моля ти се. Ако е нужно може направо и с мистрия да слагаш. Важен е крайният ефект.Първоначално написано от Liar
Прав си. Не трябва да му мисля толкова. А относно пиенето: смятам, че въобще не трябва да пия алкохол...Не смятам, че отпуска, а и горчи.Първоначално написано от CucAgMuH
П.П.:Карлсон е много симпатичен, но май е зает от онова русичкото момченце...![]()
Не си пила с батко коктейли, затова така приказваш
Една "Арабска свирка" с "Лепкави Пръсти" от красива сервитьорка и после Bllantines ти се струва като медец![]()
А пък Карлсон - зарежи го. Аз ако бях на теб щях да заложа надеждите си на принца от "Донеси ми главата на принца"(Р. Зелазни)![]()
Иуууу...Продължавам да искам Карлсон. Ще ме превозва до училище и приятелките ми ще зеленеят от злоба.
![]()
Хвана ме на тясно. Пренасям се в страната на сънищата да се консултирам с великите духове.И най-важното, което трябва да запомним от днес:
![]()
И да дойдете в нашия клубПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Te като се разкрасят няма да имат време да киснат по форумиПървоначално написано от Lav40
Карлсони, Принцове без глави, Феят на Окосмяването... вие бледнеете пред тях
![]()
Cic-admin стига зарибяя TheNewReligion,ние грозните хора може да надпием всеки,стига да имаме воля и повод.
И теб ще ти помогна, какво да правя. Като начало може да проверим нивото на интелекта, след което да решим на кое да наблегнем при теб - интелект или външен видПървоначално написано от strelok
Ето няколко въпроса:
1. Черно, бяло, черно, бяло, черно бяло, що е то?
А) А стига бе ?
Б) Мравка хрупа тебешир ?
В) Развален телевизор ?
Г) Пешеходна пътека ?
Д) Монахиня пада по стълбите ?
Е) Обличам си затворническата блузка?
2. Защо охлювите не могат да се возят на мотор?
А) Защото им се веят очите
Б) Пречи им къщата
В) Нямат крака
Г) Защото се движат по-бързо от мотора
Д) Мразят високите скорости
Е) Няма каски за охлюви
Ж) Защото така им харесва
Мисля че засега стига![]()
az si priznavam - AZ SUM NESHTASTNO T1PO KOPELE BEZ GADJE VECHE 3 MESECA I NE MI PUKA ZASHTOTO NE SUM SDUHAN![]()
![]()
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
1. Черно, бяло, черно, бяло, черно бяло, що е то?
Доплеровият ефект!
П.П.: Защо приемате темата насериозно?![]()
Ммм... а за охлювите?![]()
Охлювите могат да се возят на мотор! Стига някой да ги държи в кутия.![]()
Охи бохитата поне ги познаСамо че върпосите бяха към strelok, при теб душичке не наблягахме ли на външният вид, а не на интелекта?
![]()
Всъщност, аз много си се харесвам на външен вид.Трябва да работя по характера си.
![]()
Хайде, оплачи се. Какво му е на характера тиПървоначално написано от TheNewReligion
![]()