.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 240
    Колеблива съм, срамежлива съм, закъснявам за срещи абсолютно винаги... Нищо, всички ще умрем.

Повече от фен
    Престанете да се сдухвате!
    Не всичко е външен вид..по-скоро ЗА МЕН всичко са моралните ценностимкоито притежава човекът срещу мен...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Колеблива съм, срамежлива съм, закъснявам за срещи абсолютно винаги... Нищо, всички ще умрем.
    Че това не е болка за умиране. Аз имам позната която закъснява за срещите с 20 до 40 минути. Перфектно е. Аз отивам с 30 минути по-късно. Винаги. Така или ме е чакала максимум 10 минути, или аз я чакам 10 минути, което си е в реда на нещата Явно не си попаднала на младеж който си води на ум статистика и измисля начини да не виси и да чака... Не трябва да се отчайваш! Ще улучиш някой такъв.

Срамежливостта. Перфектно качество. Кое не ти допада? Всъщност, да, пак ти трябва младеж, който не ползва омекотител за пране вместо шампоан.

Колебливостта е нещо лошо вече. Но се преодолява. Знаеш ли защо колебливите хора не се самоубивали със скачане от прекалено висока сграда? Защото по пътят надолу щяло да има порочен дуализъм дали са постъпили правилно Затоваизибират да се самоубват по различен начин - тоест, начин по който като направят нещо да нямат избор после и да се колебаят. И ти така трябва - като започнеш нещо го върши по начин по който няма връщане назад. Така ще разкараш и колебанието

Нещо друго има ли ти? Споделяй спокойно, няма да кажа на никого [-o<
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Цитирай Първоначално написано от strelok
    Cic-admin стига зарибяя TheNewReligion,ние грозните хора може да надпием всеки,стига да имаме воля и повод.
    И теб ще ти помогна, какво да правя. Като начало може да проверим нивото на интелекта, след което да решим на кое да наблегнем при теб - интелект или външен вид Ето няколко въпроса:

1. Черно, бяло, черно, бяло, черно бяло, що е то?

А) А стига бе ?
    Б) Мравка хрупа тебешир ?
    В) Развален телевизор ?
    Г) Пешеходна пътека ?
    Д) Монахиня пада по стълбите ?
    Е) Обличам си затворническата блузка?

2. Защо охлювите не могат да се возят на мотор?
    А) Защото им се веят очите
    Б) Пречи им къщата
    В) Нямат крака
    Г) Защото се движат по-бързо от мотора
    Д) Мразят високите скорости
    Е) Няма каски за охлюви
    Ж) Защото така им харесва

Мисля че засега стига
    по първото въпросче,добавям и избирам едно Ж)Пингвини правят тройка,а второто могат шо да не могат

Относно колебливостта ми...Най-често проявявам това си качество на тестове. Веднага отхвърлям два от възможните отговори. Като останат другите два мисля дъъъъъъълго. Посочвам единия. След това го задрасквам и ограждам другия, мислейки си "Ами, ако греша?" И в крайна сметка се оказва, че съм задраскала верния и посочила грешния отговор.
    Друго лошо качество е, че съм несериозна....понякога.

Защо не постнете по една ваша снимка? Просто искам да се уверя, защото съм сигурна, че всички сте чаровни, просто нещо сте се сдухали. Айде, чакам.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Защо не постнете по една ваша снимка? Просто искам да се уверя, защото съм сигурна, че всички сте чаровни, просто нещо сте се сдухали. Айде, чакам.
    Няма да ти покажат Те просто имат нужда някой да им обърне внимание и да се позанимава с тях, това е.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Друго лошо качество е, че съм несериозна....понякога.
    Ъм... освен да намериш някой да те наплясква като станеш несериозна за друго не се сещам Колкото до колебливото ти поведение на тестовете - гледай от положителната страна. Приятелят ти, ако не му е до теб, винаги можете да те закара и да те остави в тото пунк. Ти докато решиш кои да са числата за всички тегления, той спокойно ще си е починал от теб, ще мине да си те вземе и ще си изкарвате страхотно

strelok, след като определихме нивото на интелекта(задоволително - всеки отговор различен от дадените, но в същият забавен характер е правилен), къде срещаш проблеми с момичетата? Всичко е до импровизация. Щом успя да минеш тия два примерни въпроса, означава че спокойно можеш да се изправиш пред някое момиче(което ти хреса) и да постигнеш каквото искаш(с импровизация). Кое ти куца? Само не ми изтъквай външният си вид, че ще се налага да ти разказвам "Красавицата и Звяра"
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Наистина ли изглеждаме толкова "сдухани"? Не приемайте темата насериозно, почти всичко е в кръга на шегата.

СисАдМиН, благодаря за безплатната терапия, но не дава никакви резултати.

хах разказвай разказвай слушам

Град
    столицата
    Ха- Ха това е най-яката тема,която съм виждал в този саит.Вече трябва да започвате да мислите и критерии и изпитания за членуване в този клуб.Нещо като няколко въпросчета или разговор с мацка/пич .При тотална издънка ставаш почетен член.Забелязва се тенденцията,пичовете да са повече.Къде се изгубиха женските?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от MP
    Ха- Ха това е най-яката тема,която съм виждал в този саит.Вече трябва да започвате да мислите и критерии и испитания за членуване в този клуб.Нещо като няколко въпросчета или разговор с мацка/пич .При тотална издънка ставаш почетен член.Забелязва се тенденцията,пичовете да са повече.Къде се изгубиха женските?
    Един пич беше казал че "женските" плъзнали в интернет пространството /визирам форума/ винаги са сладки ,секси ,стройни и etc.Ние грозните пичове поне си признаваме...

Град
    столицата
    Вие "грозните" се самозалъгвате...В повечето случаи само се оплаквате,вместо да направите нещо по въпроса.
    бях 2 месеца в изпания.

Идеята на МП е добра, само дето всички членове (на клуба) се разбягаха на някъде.

Град
    Сливен
    CucAgMuH така и така си почнала безплатни терапии,ще можеш ли една и на мен да направиш
    Get what you can and never get back

Вие "грозните" се самозалъгвате...В повечето случаи само се оплаквате,вместо да направите нещо по въпроса.
    е какво да направим,пластичните операции не са по джоба на средностатистическия член на клуба на грозните нещастни копелета и копелки.Освен да се вземем грозно с грозно,ама ще има прецак,както сам каза преобладаваме пичове

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от strelok
    е какво да направим,пластичните операции не са по джоба на средностатистическия член на клуба на грозните нещастни копелета и копелки.Освен да се вземем грозно с грозно,ама ще има прецак,както сам каза преобладаваме пичове
    Копелки на гръцки между другото значи хубави момичета, така че ако си държите на имиджа не използвай тази дума повече
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

1.Неслучайно пиша на Български
    2.Имидж няям бро,аз съм егати пропадляка

Град
    40 Miles from the Sun
    Стрелок, човек, аз ли съм побъркана или ти наистина не знаеш защо момичетата не те харесват? Щото взимаш активно участие в темата, което е някак плашещо, щото другите са някак зле в главата, НоватаРелигия въобще не вярвам да е грозна, а валдес е просто някакъв там шеф на грозните or smth ( ;d ) и оставаш ти. о_o

AFT права си ама просто ми беше интерестно да гледам какви простотии се пишат и съответно да драскам нещо от мен (: може би защото ми е сдухано напоследък,както и да е. грозни пийпъл ако ще правите некви протести или ще превземаме света драснете ми в скайп.чао

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    АФТ - мен не ме брой. При мен просто идват паричките

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Някой май е с много големи очаквания.

Град
    40 Miles from the Sun
    Не ми отговори на въпроса.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Малее 12!!! А и да кажем "Добре дошъл" на най-новия член - stratega

232323
    skype - luso-.-

Град
    столицата
    В момента ме мързи да ви разказвам приказаката за една моя приятелка,която не ми стана приятелка веднага,но ще драсна 2-3 реда.Та тя не се слави с особена средностатистическа красота така да се каже,а от година си има приятел.Никой не вярваше,че е възможно ТЯ някога да си намери приятел.Всъщност тя е супер печена и забавна и напълно логично бе това,само въпрос на време както се казва.Все пак е необходимо опознаване,което почти напълно разбива теорията за огромното значение на външния вид.Та нейната връзка е по-продължителна от всички мои предишни...НО тя в нито един момент не е демонстрирала признаци на отчаяние,дори обратното.По-жизнерадостен човек не съм сигурен дали познавам.
    бях 2 месеца в изпания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си