- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на нещастните грозни копелета
Колеблива съм, срамежлива съм, закъснявам за срещи абсолютно винаги...Нищо, всички ще умрем.
![]()
Престанете да се сдухвате!
Не всичко е външен вид..по-скоро ЗА МЕН всичко са моралните ценностимкоито притежава човекът срещу мен...![]()
Че това не е болка за умиране. Аз имам позната която закъснява за срещите с 20 до 40 минути. Перфектно е. Аз отивам с 30 минути по-късно. Винаги. Така или ме е чакала максимум 10 минути, или аз я чакам 10 минути, което си е в реда на нещатаПървоначално написано от TheNewReligion
Явно не си попаднала на младеж който си води на ум статистика и измисля начини да не виси и да чака... Не трябва да се отчайваш! Ще улучиш някой такъв.
Срамежливостта. Перфектно качество. Кое не ти допада? Всъщност, да, пак ти трябва младеж, който не ползва омекотител за пране вместо шампоан.
Колебливостта е нещо лошо вече. Но се преодолява. Знаеш ли защо колебливите хора не се самоубивали със скачане от прекалено висока сграда? Защото по пътят надолу щяло да има порочен дуализъм дали са постъпили правилноЗатоваизибират да се самоубват по различен начин - тоест, начин по който като направят нещо да нямат избор после и да се колебаят. И ти така трябва - като започнеш нещо го върши по начин по който няма връщане назад. Така ще разкараш и колебанието
Нещо друго има ли ти? Споделяй спокойно, няма да кажа на никого [-o<
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
по първото въпросче,добавям и избирам едно Ж)Пингвини правят тройка,а второто могат шо да не могатПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
Относно колебливостта ми...Най-често проявявам това си качество на тестове. Веднага отхвърлям два от възможните отговори. Като останат другите два мисля дъъъъъъълго. Посочвам единия. След това го задрасквам и ограждам другия, мислейки си "Ами, ако греша?" И в крайна сметка се оказва, че съм задраскала верния и посочила грешния отговор.![]()
Друго лошо качество е, че съм несериозна....понякога.
Няма да ти покажатПървоначално написано от _princess_
Те просто имат нужда някой да им обърне внимание и да се позанимава с тях, това е.
Ъм... освен да намериш някой да те наплясква като станеш несериозна за друго не се сещамПървоначално написано от TheNewReligion
Колкото до колебливото ти поведение на тестовете - гледай от положителната страна. Приятелят ти, ако не му е до теб, винаги можете да те закара и да те остави в тото пунк. Ти докато решиш кои да са числата за всички тегления, той спокойно ще си е починал от теб, ще мине да си те вземе и ще си изкарвате страхотно
strelok, след като определихме нивото на интелекта(задоволително - всеки отговор различен от дадените, но в същият забавен характер е правилен), къде срещаш проблеми с момичетата?Всичко е до импровизация. Щом успя да минеш тия два примерни въпроса, означава че спокойно можеш да се изправиш пред някое момиче(което ти хреса) и да постигнеш каквото искаш(с импровизация). Кое ти куца?
Само не ми изтъквай външният си вид, че ще се налага да ти разказвам "Красавицата и Звяра"
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Наистина ли изглеждаме толкова "сдухани"?Не приемайте темата насериозно, почти всичко е в кръга на шегата.
![]()
СисАдМиН, благодаря за безплатната терапия, но не дава никакви резултати.![]()
хах разказвай разказвай слушам![]()
Ха- Ха това е най-яката тема,която съм виждал в този саит.Вече трябва да започвате да мислите и критерии и изпитания за членуване в този клуб.Нещо като няколко въпросчета или разговор с мацка/пич .При тотална издънка ставаш почетен член.Забелязва се тенденцията,пичовете да са повече.Къде се изгубиха женските?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Един пич беше казал че "женските" плъзнали в интернет пространството /визирам форума/ винаги са сладки ,секси ,стройни и etc.Ние грозните пичове поне си признаваме...Първоначално написано от MP
Вие "грозните" се самозалъгвате...В повечето случаи само се оплаквате,вместо да направите нещо по въпроса.
Идеята на МП е добра, само дето всички членове (на клуба) се разбягаха на някъде.![]()
CucAgMuH така и така си почнала безплатни терапии,ще можеш ли една и на мен да направиш![]()
![]()
Get what you can and never get back
е какво да направим,пластичните операции не са по джоба на средностатистическия член на клуба на грозните нещастни копелета и копелки.Освен да се вземем грозно с грозно,ама ще има прецак,както сам каза преобладаваме пичовеПървоначално написано от MP
![]()
Копелки на гръцки между другото значи хубави момичета, така че ако си държите на имиджа не използвай тази дума повечеПървоначално написано от strelok
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
1.Неслучайно пиша на Български
2.Имидж няям бро,аз съм егати пропадляка
Стрелок, човек, аз ли съм побъркана или ти наистина не знаеш защо момичетата не те харесват? Щото взимаш активно участие в темата, което е някак плашещо, щото другите са някак зле в главата, НоватаРелигия въобще не вярвам да е грозна, а валдес е просто някакъв там шеф на грозните or smth ( ;d ) и оставаш ти. о_o
AFT права си ама просто ми беше интерестно да гледам какви простотии се пишат и съответно да драскам нещо от мен (: може би защото ми е сдухано напоследък,както и да е. грозни пийпъл ако ще правите некви протести или ще превземаме света драснете ми в скайп.чао
АФТ - мен не ме брой. При мен просто идват паричките![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Малее 12!!!А и да кажем "Добре дошъл" на най-новия член - stratega
![]()
В момента ме мързи да ви разказвам приказаката за една моя приятелка,която не ми стана приятелка веднага,но ще драсна 2-3 реда.Та тя не се слави с особена средностатистическа красота така да се каже,а от година си има приятел.Никой не вярваше,че е възможно ТЯ някога да си намери приятел.Всъщност тя е супер печена и забавна и напълно логично бе това,само въпрос на време както се казва.Все пак е необходимо опознаване,което почти напълно разбива теорията за огромното значение на външния вид.Та нейната връзка е по-продължителна от всички мои предишни...НО тя в нито един момент не е демонстрирала признаци на отчаяние,дори обратното.По-жизнерадостен човек не съм сигурен дали познавам.