- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на нещастните грозни копелета
+1.Първоначално написано от MP
![]()
Пишете ме вече и мен!
Писна ми от тва тъпо нещо наречено гаджсване или любов или ала бала!
Любовта на боклука!
Е всъщност зависи-Докато си влюбен си заблуден и мислиш ,че си щастлив ,нали?![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
Извинете за предните ми два поста...ето вече сьм бьлгарин онези постове ги изтрийте така за мен .. Имал сьм си гадже но в момента се чувствам адски отчаян с бившата ми скьсахме преди 3 седмици и в момента ми е некво никво без гадже моляви пишете ме ето и снимка нали и тях трябва да даваме ( на който му се поврьща да гледа) http://prikachi.com/files/742412d.jpg
skype - luso-.-
Шибнете ма е мене в клубЪ
искам и аз в клуба![]()
http://www.vbox7.com/play:22034817Първоначално написано от colymoly
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ако съм имала гаджета, ама сега не ми върви? И все пак ако не съм отчаяна...? Може ли да се запиша, превантивно.
Пишете ма и мене... нещастно грозно кОпеле съм![]()
Няма по-лошо нещо от безцелието и по-хубаво от авантата. Ако всички се решим на масово самоубийство, ще е чудесно.
TheNewReligion ако си от София , да се срещнем някаде и да почнем да се режем с ножче за пластелин ?![]()
skype - luso-.-
От София съм, но ножчето ми за пластелин замина в боклука, когато бях на 9.Ще ми услужиш ли с твоето?
![]()
Разбира се ,детската градина е до моя блок отивам с 1 шапка която ми се виждат само очите и ще кажа на децата че сьм лошия от филм4етата и дали могат да ми ослужат с 2 такива![]()
skype - luso-.-
Добре,ела ти.Ще обле4еш някаква рокля и ще се представиш за Пепеляшка или Снежанка![]()
skype - luso-.-
Имах предвид, въобще да не искаме ножчета от когото и да било.Нека гледаме по-ведро на живота.
Съжалявам за парадоксалните противоречия, но зодията ми е такава.
![]()
Няма проблем аз имам само 1 но ако го използваме ще станем крьвни брат и сестра![]()
skype - luso-.-
Еи чакайте малко бе,не е толкова лесно да се членува в този клуб.Щом си имал гадже,адиос амиго,нямаш шанс.Твой си е проблемът,че сте скъсали и си нещастен.За друг клуб си...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
abe vie ste otka4eni, kuf e toq klub, spored mene totalno vi sduhva![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
ми нз афтПървоначално написано от AFT