- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на нещастните грозни копелета
Забелязах, че не съм единственият в този форум, който никога не е имал приятелка и в същото време се чувства някак си отчаян. ТА - заглавието на темата говори за себе си. Който иска да заповяда!![]()
ВИЕ МОЖЕ ДА СТЕ ГОТИН! МОЖЕ ДА СТЕ И КРАСИВ! ЧУДЕСНО! ОБАЧЕ ВНИМАВАЙТЕ! НИЕ ГРОЗНИТЕ КОПЕЛДАЦИ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС! ВНИМАВАЙТЕ!![]()
П.С. За модераторите - мисля, че това е правилният раздел, защото става дума за несподелена любов.
Също така - !!! ПИШЕТЕ МОМЧЕ ЛИ СТЕ ИЛИ МОМИЧЕ !!!
1.Vesk0u [момче]
2.XENON [момче]
3.strelok [момче]
4.gLypChenCee [момиче]
5.53downfall [момче]
6.stratega [момче]
7.m0ney [момиче]
8.EroSennin [момче]
9.8992LIGHTER [момиче]
10.Jadzia [момиче]
11.colymoly [момиче]
12.Pliok0019 [момиче]
13.Neet [момче]
14.cmexotepanuq [момче]
15.Genetix [момче]
Пиша те!Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Готово!Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
аз пък съм убав и щастлив и ми се пикае, ше ме пишете ли![]()
Стига бе хора,това са глупости...
и вие ще намерите човека....всеки го намира,тва сега са пълни глупости,я се усмихнете и се радвайте на живота и на ваканцията![]()
И аз сам красиф и ми съ сере ши мъ пишите ли ? ..... Тап ли си ве живота е пред теб оня вика аа чай как беше тапо грозно копеле или неш от тоя сорт .... боже боже ....
И сега какво ще правим в този клуб?Аз предлагам да сформираме чета и да ходим по кварталите, за да си търсим гаджета!
ако имаш хубави цицu и в лицето ако си хубава, направо в нас ела.Първоначално написано от TheNewReligion
Алеле!Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
Ти направо ме уби!
![]()
А ако съм тъпа като галош?Първоначално написано от Waster
![]()
Уважаеми Веско,
Може само да се надяваме някой да не ни е откраднал идеята и вече да е задомил всички хубави моми (за теб) и момци (за мен).
нема да ти правя тест за интелигентност, спокойно.Първоначално написано от TheNewReligion
ХахПървоначално написано от TheNewReligion
Проблема е там, че то има много хубави моми, но си търсят хубави момчета ;]
Хубави момчета...бла бла. Не се дръж като кретен, къпи се редовно и готово.
Каза човекът с кривогледо личице на плоския си корем..Първоначално написано от aka6a_vamp
Това какво общо имашеПървоначално написано от MartyParty
![]()
Първоначално написано от Vesk0u
Какво пък сега?!
ако е твоя корем е хубав, по нагоре няма ли да си нарисуваш нещоПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Защо не?Първоначално написано от Vesk0u
Ще се похвалиш на приятелчетата си, че вече си си имал гадже.
![]()
Ее ама те ще ме питат дали съм те е*ал и аз като кажа, че не съм пак ще бера срамПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
стария аватар с дървото беше по-як!Първоначално написано от TheNewReligion
![]()