Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
Колеблива съм, срамежлива съм, закъснявам за срещи абсолютно винаги... Нищо, всички ще умрем.
Че това не е болка за умиране. Аз имам позната която закъснява за срещите с 20 до 40 минути. Перфектно е. Аз отивам с 30 минути по-късно. Винаги. Така или ме е чакала максимум 10 минути, или аз я чакам 10 минути, което си е в реда на нещата Явно не си попаднала на младеж който си води на ум статистика и измисля начини да не виси и да чака... Не трябва да се отчайваш! Ще улучиш някой такъв.

Срамежливостта. Перфектно качество. Кое не ти допада? Всъщност, да, пак ти трябва младеж, който не ползва омекотител за пране вместо шампоан.

Колебливостта е нещо лошо вече. Но се преодолява. Знаеш ли защо колебливите хора не се самоубивали със скачане от прекалено висока сграда? Защото по пътят надолу щяло да има порочен дуализъм дали са постъпили правилно Затоваизибират да се самоубват по различен начин - тоест, начин по който като направят нещо да нямат избор после и да се колебаят. И ти така трябва - като започнеш нещо го върши по начин по който няма връщане назад. Така ще разкараш и колебанието

Нещо друго има ли ти? Споделяй спокойно, няма да кажа на никого [-o<