Цитирай Първоначално написано от _princess_
Защо не постнете по една ваша снимка? Просто искам да се уверя, защото съм сигурна, че всички сте чаровни, просто нещо сте се сдухали. Айде, чакам.
Няма да ти покажат Те просто имат нужда някой да им обърне внимание и да се позанимава с тях, това е.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
Друго лошо качество е, че съм несериозна....понякога.
Ъм... освен да намериш някой да те наплясква като станеш несериозна за друго не се сещам Колкото до колебливото ти поведение на тестовете - гледай от положителната страна. Приятелят ти, ако не му е до теб, винаги можете да те закара и да те остави в тото пунк. Ти докато решиш кои да са числата за всички тегления, той спокойно ще си е починал от теб, ще мине да си те вземе и ще си изкарвате страхотно

strelok, след като определихме нивото на интелекта(задоволително - всеки отговор различен от дадените, но в същият забавен характер е правилен), къде срещаш проблеми с момичетата? Всичко е до импровизация. Щом успя да минеш тия два примерни въпроса, означава че спокойно можеш да се изправиш пред някое момиче(което ти хреса) и да постигнеш каквото искаш(с импровизация). Кое ти куца? Само не ми изтъквай външният си вид, че ще се налага да ти разказвам "Красавицата и Звяра"