- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата - толерантност? уважение?
Първоначално написано от Rookie
Еми аз пък ям точно като свиня а пълнея наистина мнооого бавно![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Е, щом метаболизма ти е добре, и не ти се лепи, лошо няма. Но доста хора им се лепи, и им се лепи стабилно, а са свикнали да се оплакват на тоя и оня, без да направят каквото и да е по въпроса.
Walk with me now, fly with me later...
Темата е смислена но трябва да се заключи че започвам малко по малко да се изприщвам като чета постовете на някои "перфектни" личности!!!Първоначално написано от ThisIsMe
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ROOKIE И ти си шибано п*далче с малка пишка...по тъпите ти мнение си личи...аман от ла*нари
Moderated by slun4ice
т.2
Анорексично слабите, които хвалиш и този пост напълно си противоречат. Здравословното тегло не е хипер слаба фигура с "барабанче"Първоначално написано от Rookie
Темата се размива, нека се изкажат и други, не се обиждайте моля ви се![]()
Come out, come out wherever you are...
NeNoRMaLNiKa
едното си е натурално, а другото сами са го предизвикалипак не става
Ти знаеш ли какво е анорексично слаба? На 170, да е 30-40 кила! Както наскоро даваха по "Море от любов" за една анорексичка, беше 170 и 30 и нещо кила! Това е анорексик. Или за теб всички момичета с хубава фигура са анорексички? Ти от към кои спадаш тогава???Първоначално написано от shokoto91
Спадам към нормалните (ако мога така да се изразя) т.е. в нормата съм. Но ти изкарваш по-пълните момичета едва ли не пред умирачка и че не стават за нищо, че са противни и нз си там какво. Явно няма как да те разубеди човек, но аз и не съм очаквала. По-скоро се надявам да си малко по-толерантрен, но и това ме съмнява със всеки твай нов пост.Първоначално написано от Rookie
Абе Rookie, А дързост и красота гледаш ли ?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Темата е всичко друго, но не и смислена. Написана е от 15-16 годишно момиче, което единствено злобее и търси кусури. Много редове, а нищо смислено в тях. Какво значи "не ви харесват..." и изброените глупости отдолу? Всички хора са различни и всеки има своите предпочитания, забележки! Видяла, че разни пубертети обиждат момичетата и решила и тя да върне жеста, та да не остане по-назад. Същата дребнавост, същата простотия.
С темата се провокират единствено спорове и караници, нищо друго.
You're frozen
When your heart's not open..
Първоначално написано от Serendipitys
Ако прочетеш всичките ми мнения в темата, ще разбереш каква е целта и
Честно да ти кажа, тогава и аз не знам как го гледах това предаване, но ми стана интересно. По принцип не съм фен на сълзливи истории, филми и т.н.Първоначално написано от ubuntureload
Прочетох малка част и ми беше напълно достатъчно - обиди, спорове, простотия. Кой нямал пишка, кой трябвало да се гръмне, кой гледал дързост и красота, кой бил анорексик и т.н.
Едно е да изкажеш аргументирано и умно мнение, а съвсем различно по такъв дребнав начин да плюеш по другите!
You're frozen
По темата,наистина не е добре по-пълните момичета,а не само те,да търпят подигравките на някои комплексар/ка!Но има и момичета,които наистина си го заслужават,защото не могат да спрат с яденето!В повечето случаи по-пълничките момичета са сладки!И не е нужно да си с мерки 90-60-90,за да си наистина готина!И най-важното - момчета,не гледайте само външността(не слагам всички в това число),защото по-важно е какво има вътре!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Да но и външноста си играе ролята ... просто трябва да тренира все нещо не да яде кат разпрана ...Първоначално написано от sexyyyy93
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
я прочети червените надписи...Първоначално написано от Serendipitys
![]()
Те са единственото що-годе умно нещо в темата, но на фона на другата купчина простотии, които изписа, са нищо.
You're frozen
тези, които са искали са я разбралити явно не си си направил/а труда или просто не споделящ моя начин на изразяване... това са ми аргументите.. така да се изразя, че на всеки може да се намери кусур, а на момчетата дори повече, но ние не сме седнали да ги обиждаме, за разлика от тях и е редно да демонстрират ако не друго то поне малко толерантност към момичетата, които не са им по вкуса.
Разбира се, че не го споделям и не бих го споделила. Нямам какво повече да кажа по темата, защото така можем да си чешем езиците до утре.
You're frozen
Кви глупости ми разправяте..все едно вие момичетата не обсъждате момчетата по тоя начин? Онзи ден бях седнал близо до 2 съоченички и говореха по почти същия начин за момчета както ние за вас..има някои, които го казват така като е писала авторката..но не всички са такива така, че не казвайте "момчетата" а по-скоро "еди си кое момче" правете малко разлика..аз например никога не съм казал, че дадено момиче е дебело(освен ако не е над 80-90) иначе казвам пълно..всеки е различен.
Аз нямам никакви проблеми с по пълничките момичета дружа си с тях помагам им да спортуват или диетуват небих се влюбил в по пълничка незнам немога ... аз не съм също в нормалните килограми имам отгоре аз обаче на мен ми стоят така че изглеждам корав , як ... иначе да в момента слабееми знам колко е трудно да се свалят килограми, затова никога необиждам пълничко момиче даже бих и помогнал с каквото мога защото това че е пълничко незначи нищо това може да се промени ...и знам много добре какъв е тежък живота на по пълните също пък и съм съгласен с рокие-то че тея които се тъпчат и непредприемат мерки срещу надебеляването си го заслужават въпреки че и тях небих обидил а бих им помогнал.. кво да прая такъв човечец съм че немразя никой заради външния им вид.. ако мразя някой то го изразявам като го избягвам примерно цигани и мисля че меренето на нормалните килограми за момиче е -115 или -120 а за момче -110 или 105 така мисля аз де да знам и ако си 170 / 60 немисля че си дебела даже смятам че си перфе аз нехарсвам много слаби момичета като видя такова и я гледам ококорено и си представям как с 1 рака мога да я хвана
а и както каза един по горе че и момичетата обсъждате много .. съм съгласен напълно даже мисля че момичетата обсъждат повече тъй като когато съм с приятели като тръгнем да обсъждаме и стане ли дума за пълничка просто казваме не тая е дебела и сменяме нататак а като чуя момичетата кат почнат да тровят ми става гадно да ги слушам е ся може и да не е така както казвам такава ми компанията ако зависеше от мен всичко щеше да е много добре но всеки мисли различно зажалост искаше ми се на мен да намеря 1 момиче дето би ми помагало и вдъхновявало както аз правя с пълничките ма нема сам си живея добричък в тоя свят..
Респект за темата и целувки шоко и също така ви моля с рокие-то да спрете да се карате безсмислено е правите нова сапукна само да кажа че и 2мата казвате верни неща и 2мата имате и грешки стига сте се карали
Първоначално написано от Drogiranata_