.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Аз не съм напълно съгласна с авторката
    1.Човек,който спазва диета и му прилошава, и му пада кръвното-значи гладува като ненормален и само си докарва проблеми.Ако се спазва режим на хранене, а не строга диета всичко ще си е нормално.А това за депресията не го разбирам.Извинявай, но за какво ти е тази диета, като се депресираш и само се чудиш какво да направиш, за да не се натъпчеш.Всичко е до самонастройка.Като правиш нещо, трябва да знаеш за какво го правиш, а щом изпадаш в депресия, значи го правиш на сила и какъв е смисъла тогава?!
    2.И какво, като на тази възраст не трябва да се спазват диети, дай да се тъпчем с каквото видим ли?Ами не.
    3.И защо виниш момчетата/мъжете, че имали големи изисквания?Нима ти нямаш?Всек има, и аз имам.Аз също не харесвам дебели момчета(сексулано имам предвид).
    4.И какво като на някой му харесвало детско барабанче?Всеки си иам вкус, един харесва едно, друг друго.Не можеш да съдиш всички, заради вкуса им
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

И аз сега кво?
    Да взема да харесам цоците ли, заради пучителния текст

Ше прая, и ше харесвам който си искам, който не му харесва - раздавам доста големи шамари на вересия.
    Мен сексуалното влечение не ме пита: тая сигурно е пожила усилия, но не е могла да свали килата - карай, наеби я... пф

Ние не нападаме, нито обиждаме дебелите, нито ги малтретираме - еми не ме кефят, кво да направя. Искате мнение - казваме го.

Такъв е живота и законите на джунлгата. Както ти си имаш критерии, така и другите.

И да - детското барабанче е секси, сладко, красиво. На дебелия гъз кое му е красивото? МОЕ мнение ;]
    Съберете си сега пяната около устата и лека вечер ;д;д;д

Разни хора - разни идеали! Като не искате да се комплексирате - има лесно: не пускайте такива теми.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Шапка ти свалям.
    Walk with me now, fly with me later...

И темата няма причина да е важна.
    Просто някой си изказал мнението и се опитал да защити/наложи пълните като вървежни.
    По същата логика и аз мога да пусна важна тема за детските барабанчета...

И аз за страшно много неща се нервя и не разбирам и ми иде да тунинговам редица хора със синия неон, ама ко да са прай. Всеки е различен.

Пък и никъде няма пропганда по темата с пълните/дебелите.
    Готини хора са, но някои имат други изисквания за в леглото.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ае може ли да ми кажете кво е това детско барабанче е да се в неукия
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

^ За мен това:

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ За мен това:
    видях дупарата ма пак горе долу неразбрах кажи го с думи че ми е трудно да мисля като го гледам
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

супер слабо момиче с малко стегнато дупе

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    супер слабо момиче с малко стегнато дупе
    Тези момичета по-горе супер слаби ли са? За мен са перфектни. Защо не идеш да се прегледаш? Ти май си падаш по дебелаци, а?

омг той ме пита какво е барабанче и аз му превеждам бе
    това какви снимки е качил MakeMeLaugh е съвсем друго
    Очевидно неговата представа за барабанче е доста по широка от това, което аз си представям
    а и първата снимка идеално отговаря на това, което аз си преставям

Малко, стегнато, оформено дупе е за мен детско барабанче.
    Тази на картинката е с малко готино дупенце, може и съвсем малко-помалко да е. на снимката понеже е отблизо съм сигурен, че е излезнало малко по-голям отколкто е.

Не харесвам момичета, дето нямат очертано дупе все едно са плоски, ако това си мислиш.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Малко, стегнато, оформено дупе е за мен детско барабанче.
    Тази на картинката е с малко готино дупенце, може и съвсем малко-помалко да е. на снимката понеже е отблизо съм сигурен, че е излезнало малко по-голям отколкто е.

Не харесвам момичета, дето нямат очертано дупе все едно са плоски, ако това си мислиш.
    Брато започваш да ме притесняваш... по малките барабанчета са детските ... да не се те слушаме и гледаме по новините ... Новият Владо Кузов тире Акулата
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Sofiq
    shokoto91 ти наистина не познаваш свясни момчета а само тея от даскалото и пред блока порасходи се някаде по далеч от там където те пускат мама и тати и ще видиш и ние не сме някакви абуригени които не се къпем цяла седмица а доколкото до пълните момичета неможеш да ме упедиш че когато видиш някое момиче което неможе да мине през вратата нормално и се тъпче като свиня нон стоп и само мисли кво да изяде след това не те дразни а тва как се измерват килограмите се отася за над 23 годишните

ubuntureload, ХАхах, стига ва изруд знаеш за какво говоря. ;д
    Може и леко по-слабички да са на кила (не на години ;д), но не прекалено чак де,.
    Тази кака горе кажи, че не би искал да я покатериш, а :Р

Хахахаха ма тва с тирето и акулата ме разби просто

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Dimenta
    shokoto91 ти наистина не познаваш свясни момчета а само тея от даскалото и пред блока порасходи се някаде по далеч от там където те пускат мама и тати и ще видиш и ние не сме някакви абуригени които не се къпем цяла седмица а доколкото до пълните момичета неможеш да ме упедиш че когато видиш някое момиче което неможе да мине през вратата нормално и се тъпче като свиня нон стоп и само мисли кво да изяде след това не те дразни а тва как се измерват килограмите се отася за над 23 годишните
    Абе ти прочете ли цялата тема ? Кой ти говори за такива момичета, става дума за пълнички
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Зависи от много неща.Имам приятелка,която е природно да го кажем пълничка,но то си и е в гените да е такава.А на диета не може,защото е диабетичка.Но има разлика между дебела и пълничка.Пълничка е по-закръгленка,малко по-едра от останалите.А дебела е да извира от всякъде.Честно си казвам,не понасям като някоя дебела коза се набута в дънки за 2 номера по-малки от нея и с потник,дето аз мога да си го сложа.(175 съм,55 кг).Но имам и позната,която е дебела,но все пак се облича така,че да изглежда хубава,модерно,без да ми се драйфа от гледката.
    Иначе-разни хора,разни идеали.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    ubuntureload, ХАхах, стига ва изруд знаеш за какво говоря. ;д
    Може и леко по-слабички да са на кила (не на години ;д), но не прекалено чак де,.
    Тази кака горе кажи, че не би искал да я покатериш, а :Р
    По скоро тя би искала да се покатери на моя еверест :P
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Еии горкото момиче...колко ти е гръмнала главицата е защо си мислиш че всички сме такива кретени??? Това, че познаваш няколко такива копелета незначи, че всички сме такива!!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Колкото и да пискаш, хората си имат предпочитания и ти няма да ги промениш само с идеята за "толерантност".
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Маke me laugh,а ти замислял ли си се дали отговаряш на критериите на тая мацка с хубавото дупе на снимката?Е такива прошляци няй-мраза значи....тая мацка не иска само да имаш визия и мускули,а и достааа в джоба и до джоба

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    90% е много грубо казано бих казал 40%

Пак започнахте с крайностите. Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е кои са таргетите!
    Своето мнение смятам да го изкажа след още няколко поста (не на редовните в темата, разбира се), искам още развитие :д
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Пак започнахте с крайностите. Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е кои са таргетите!
    Своето мнение смятам да го изкажа след още няколко поста (не на редовните в темата, разбира се), искам още развитие :д
    Толкова ли не намери българска дума?

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    За 170см, идеалното е 50 кг!
    когато след години 20-30 се превърнеш в мъж тогава отвори уста че сега говориш глупости момичето си е мното добре и ако е 50кг както козвош ти няма да прилича на жена а ще е торба кокали
    Абе да ти кажа опмни се една жена трябва да е изваяна а не както е при мъжете в таза плоски че тъй де мълчи си там остави на какичките и батковците да обсъждат
    А за останалите изказвания браво бе имало и умни хора винаги човек има кусури Докато бях в гимназията имах красиви съученички имаха самочувствие но единсвеното което знаеха беше тъпак глупак кво да купя на гаджето си той се има всичко знаеха как да развалят деня на всички имаше и такива които имаха самочувствие без нищо друго но всеки си има чар трябва да се оцени въпроса ми към вас е
    Какво предпочитате красива жена вече ваша съпруга която целия квартал вече е имал вечер не се прибира оставя децата на вас въргаля се в собствената ви спалня с друг или някое не толкова хубаво момиче което е 170-60 обича ви прави всичко за вас угажда ви разбирате се перфектно и сте едно щастливо семеиство
    Миличка не го приемай на вътре нарочно взех твоите размери дано не си се обидила а ако е така извинявам се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си