Първоначално написано от
ubuntureload
Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!
п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!