Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!

п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!
омфг ......
Да ти кажа мисля, че по смислен от този пост няма да има в тази тема. Тва е всичко рано или късно се връща в този живот под една или друга форма. И след кратко пребиваване в този форум се убедих в едно
"... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!"