.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: World of Warcraft

World of Warcraft

Който има някакви въпроси относно World of Warcraft може да попита тук

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    хаехаехахехахехахехаехаех ахехахеха
    ВАЖНА ТЕМА !

пс: аз имам един кога ще си платя пак акаунта в близард ? много ми е любопитно че от 6 месеца е замразен.

когато имаш пари

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от MeTaLfAn
    когато имаш пари
    Aми моят акаунт? Замразен е от около 9 месеца?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

О не, пак се заформя тъпизъм...

Град
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    когато имаш пари
    въъ ужас човек .... кво прайме сега с тебе живота ми сварши откак нямам уоу не ям не спя не еба не лъскам и ся леле ти да не цъкаш некаде другаде и да не си казал !!!!

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    когато имаш пари
    въъ ужас човек .... кво прайме сега с тебе живота ми сварши откак нямам уоу не ям не спя не е** не лъскам и ся леле ти да не цъкаш некаде другаде и да не си казал !!!!
    режете вените,така всички отивате направо във страната в която имате толкова кинти че да си отмразите ацц-та и да си направите още 10к и да купите МС и най-важното да си позволите изискана тоалетна хартия !
    Нов човек съм

Град
    как да си одрежа вените бе човек то пари за УОУ няма ти за нож ми говориш

как да си одрежа вените бе човек то пари за УОУ няма ти за нож ми говориш
    прехапи си ги ако са ти останали зъби понеже нали криза и няма и кинти за ацц в лол камо ли за паста и четка за зъби.Т.е. отиваш и сритваш някой питбул в бъбреците като внимаваш като те хапе да е най-вече в областта на китките или сънната артерия
    Нов човек съм

Град
    пробвах се обеся не стана ебати нкс-то съм даже за самоубиец емо не ставам ....... няма уоу СЪБИРАМ ПОМОЩИ помагайте
    IBAN: 123456789987654321 For WOW Its a Matter Of LiFe And DEath!!!!

как дъ си гу изтегла и инсталирум

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    режете вените...
    А! Като проблема е в парите, що не идем да дарим кръв? Казват че човек имал 4-5 литра кръв. Ама в мозъка има още. Петдесетачката все ще я изкараме някакси.

ПП. Ами ако проблема не е в парите?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Предлагам темата за изтрита.
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    режете вените...
    А! Като проблема е в парите, що не идем да дарим кръв? Казват че човек имал 4-5 литра кръв. Ама в мозъка има още. Петдесетачката все ще я изкараме някакси.

ПП. Ами ако проблема не е в парите?
    момчетата можеме да даряваме нещо друго ако имаме добър ген,пък и да нямаме кво ви боли
    Нов човек съм

alexandra земи се разкарай с тоя Wowscape щот е най-пропадналия сървар по-добре е Dragonfire даже .....

ХАХАХАУХУУХАХУАХУАУХАУХХУ АХУАУХАХУАХУАХУАХУНАХУХУА А

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Защо след като изобщо не съм я пробвал и си нямам понятие от нея, едва не ме изкараха загубеняк?

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Защо след като изобщо не съм я пробвал и си нямам понятие от нея, едва не ме изкараха загубеняк?
    http://www.vbox7.com/play:8ad21e72

Обърни специaлно внимание на откъса от 1:05 до 1:25

Go buy World of Warcraft, install it on your computer and join the online sensation before we all murder you
    ПП. Целият епизод може да си го гледате тук: http://www.vbox7.com/play:cb609ddb

ППП. Алекс, тебе пък как те е хванал WoW? По принцип на същества от женски пол трудно лови

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Ами знам ли,но ме хвана.И никой не ми вярвя ,че играя.Ти играеш ли?
    така като му гледаш снимката на тоя Spirit Healer трябва да играе

Град
    аз познавам много момичето който цъкат УОУ и ще вметна че не са някви задръстени както повечето хора си мислят. Мацките са супер яки могат ти омекнат капачките обаче УОУ-а си е уоу болест по лоша и от спина

аз познавам много момичето който цъкат УОУ и ще вметна че не са някви задръстени както повечето хора си мислят. Мацките са супер яки могат ти омекнат капачките обаче УОУ-а си е уоу болест по лоша и от спина
    точно така е ....

вие сте ебати саднатите емота честно

Град
    Архангелск, Русия
    така като му гледаш снимката на тоя Spirit Healer трябва да играе
    Това не е spirit healer, ами съм "аз" Заблуждавам идиотите да идват да се вдигат при мене Ще се учудиш колко човека идват да цъкат отгоре ти за тия петнайсет секунди в които си умрял... а най-култовата снимка е от играч, който се оплака че на гробището имало два спирита и единият не искал да го вдига Половин час след като снимка на мен в гробището, застанал на спирит до спирит хийлъра, излезе по официалните форуми на Blizz, освен че много се смяхме, се събрахме всички всички прайстове от гилдията и почнахме да се самоубиване на гробището пред SW След малко се появи GM, който учтиво ни помоли "да не заблуждаваме по-неопитните играчи".

Някъде имаше снимки с около 15 спирита на едно гробище, от гледната точка на умрял, ама сега нито темата мога да намеря, нито нищо(снимано е още ехееее - като излезе TBC в началото ).

Да се отбележи: Спирит Хийлъра "Момоноку", като види че бият малките левъли застава на гробището, почва да се самоубива, но е лош и не иска да ресуректва колкото и да му цъкаш отгоре

Та така ми сложиха снимката във форума на гилдията - снимаха ме умрял(на спирит) на гробището

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Ами знам ли,но ме хвана.И никой не ми вярвя ,че играя.Ти играеш ли?
    Бате дали играе? Играеше едно време, преди да направят инсовете "народни", че да може куцо и сакато да ходи с тиърче и талантите на "бозичка с баничка".

Ето тук са направили от гилда микс от моментите на бате, две или три седмици след като пуснаха Zul Aman(2.3.0 пач ако не се лъжа):

http://www.badmin.org/lolz-upld-archangel/prcrproj.wmv -> (73,958,564 bytes)

За съжаление ми се намира само клъцнатата версия Пълната съм я зарязал някъде...

А ето тука един от моментите в който всички коленичат, чудейки се как по дяволите не ми свършва маната и извършвам над 25% от общият хийлинг при 8 хийлъра в райда(честа случка ):

http://www.badmin.org/lolz-upld-arch...k%20Temple.wmv ->(271,904,075 bytes)

Това беше преди 2.4.0 ако се не лъжа... при всички положения - старите таланти, и с микс t4/t5/ZA/badge гиър(демек преди да накачуля t6-чката на прайстчето ). Забележи веселото ниво на маната, плюс некадърният инервейт точно накрая(когато вече ми минава кулдауна на колбичката - т.е. и без инервейт щях да мина, докато другият прайст се скъса да е oom и да умира че да хийлва 15 секунди на спирит...). Ама не го играя добре - казано ми е стриктно да следя група 2 и да не умира никой от нея. А пък аз чат пат помагам за група 3 и за танка... ужасно, после ми се караха...

И те така... мина му времето. Зарежи дето 3 жени вдигнаха ръце от мене заради WoW - тях съм ги прежалил. Родителите дето пискаха - и тях ги прежалих. Ама го развалиха съвсем с това улесняване на инсовете и тия "нови таланти".

Какво се получава - влизам аз един ден и гледам - куцо и сакато с тиър 4, 5, че по-отворените и с 6... а, ма ха... влизаме в псевдо-хероик - че аз не спирам за мана хероиче - двайсет минути... Три за час(естествено танка е t6, з съм t6, дпс-тата и те...) И ко прайм? Викат пичовете - "поолесниха го малко". Малко ли братче... отишли да бият Illi - гътнал за 6 минути За по-интересно аз като се появих пробвахме с 2-ма хийлъра по-малко и всички с t5(всичко де що има t6 го сваля и вади каквото има на негово място - t5 макс). Отне 11 минути. За разлика, преди "обозването" едва едва ни стигаха 25 минути... беше си битка. Постоянно седиш oom, чудиш се как да скатаеш отнякъде секунди за малко реген... да не слагам видеота за битките "преди" и "след", че са големички(HQ) но определено за "след" се губи всякакво удоволствие...

С две думи - изсраха се на главата на хората които можеха да играят и са постигнали нещо. Па излезох и не влезох... месец след като пуснаха WOTLK ме лепна носталгията и влизам... то ги няма половината. За тия три-четири седмици повечето от гилда с t7... били станали 80-ки почти всичките до 4-тия ден(ония дето се бавели без основателна причина - аут). Де факто, сега нямало какво да правят... и аз как да си я купя играта и да я играя след такъв погром?

Ми то половината от хората с които играех ги няма, защото те нямало какво да правят повече... а беше невероятно приятно да играеш с такива хора - пет, десет, двайсет и пет или четирсет човека които знаят и разбират всяка магия в класа си за какво е и кога точно да я ползват! Незаменимо... Да не забрвяме че половината ме карат да се сгъвам от смях на две И как няма да се смееш като видиш гол гном да тича и да реве "teh dok iz comin`!". Първите секунди гледаш тъпо, гнома те отминава. После виждаш кучеподобен моб който го гони, а гнома си татаниже подскачайки "Halp! Halp!" И това от 70-ка с тиърче(е, беше го свалил...), който бяга от моб 5-ти левъл

А колкото до жените и WoW - покрай мене никоя не пое. Така бе - не щат. Някои съм ги карал насила, други сами са проявявали интерес - обаче "к у р е ц тате, кравата е мъжка!"(с извинение... ) А всъщност имах познати жени които играят... трички. Не, четири. Две приличат на мъже, а две са... Абе оставям ги да ме победят, че да не се откажат [-o< Ама никога не се бях сетил да ги питам как са почнали Та затова сега бате те тормози с такива въпроси, Алекс

Ааайде, че пак се разписах, а трябва да вникна в дълбокият житейски смисъл на това - момиче да ти подари една от презрамките на сутиена си (Дем ит Кольо, за какво ми е? Нищо - ще измислим...)

CucAgMuH не знам къде играеш и кой реалм обаче казвам ти шапка ти свалям кълна се кажи къде цъкаш .... желязо си бе ЖЕЛЯЗО!!!!!!! :P

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Мерси за отговорите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си