Цитирай Първоначално написано от MeTaLfAn
така като му гледаш снимката на тоя Spirit Healer трябва да играе
Това не е spirit healer, ами съм "аз" Заблуждавам идиотите да идват да се вдигат при мене Ще се учудиш колко човека идват да цъкат отгоре ти за тия петнайсет секунди в които си умрял... а най-култовата снимка е от играч, който се оплака че на гробището имало два спирита и единият не искал да го вдига Половин час след като снимка на мен в гробището, застанал на спирит до спирит хийлъра, излезе по официалните форуми на Blizz, освен че много се смяхме, се събрахме всички всички прайстове от гилдията и почнахме да се самоубиване на гробището пред SW След малко се появи GM, който учтиво ни помоли "да не заблуждаваме по-неопитните играчи".

Някъде имаше снимки с около 15 спирита на едно гробище, от гледната точка на умрял, ама сега нито темата мога да намеря, нито нищо(снимано е още ехееее - като излезе TBC в началото ).

Да се отбележи: Спирит Хийлъра "Момоноку", като види че бият малките левъли застава на гробището, почва да се самоубива, но е лош и не иска да ресуректва колкото и да му цъкаш отгоре

Та така ми сложиха снимката във форума на гилдията - снимаха ме умрял(на спирит) на гробището

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
Ами знам ли,но ме хвана.И никой не ми вярвя ,че играя.Ти играеш ли?
Бате дали играе? Играеше едно време, преди да направят инсовете "народни", че да може куцо и сакато да ходи с тиърче и талантите на "бозичка с баничка".

Ето тук са направили от гилда микс от моментите на бате, две или три седмици след като пуснаха Zul Aman(2.3.0 пач ако не се лъжа):

http://www.badmin.org/lolz-upld-archangel/prcrproj.wmv -> (73,958,564 bytes)

За съжаление ми се намира само клъцнатата версия Пълната съм я зарязал някъде...

А ето тука един от моментите в който всички коленичат, чудейки се как по дяволите не ми свършва маната и извършвам над 25% от общият хийлинг при 8 хийлъра в райда(честа случка ):

http://www.badmin.org/lolz-upld-arch...k%20Temple.wmv ->(271,904,075 bytes)

Това беше преди 2.4.0 ако се не лъжа... при всички положения - старите таланти, и с микс t4/t5/ZA/badge гиър(демек преди да накачуля t6-чката на прайстчето ). Забележи веселото ниво на маната, плюс некадърният инервейт точно накрая(когато вече ми минава кулдауна на колбичката - т.е. и без инервейт щях да мина, докато другият прайст се скъса да е oom и да умира че да хийлва 15 секунди на спирит...). Ама не го играя добре - казано ми е стриктно да следя група 2 и да не умира никой от нея. А пък аз чат пат помагам за група 3 и за танка... ужасно, после ми се караха...

И те така... мина му времето. Зарежи дето 3 жени вдигнаха ръце от мене заради WoW - тях съм ги прежалил. Родителите дето пискаха - и тях ги прежалих. Ама го развалиха съвсем с това улесняване на инсовете и тия "нови таланти".

Какво се получава - влизам аз един ден и гледам - куцо и сакато с тиър 4, 5, че по-отворените и с 6... а, ма ха... влизаме в псевдо-хероик - че аз не спирам за мана хероиче - двайсет минути... Три за час(естествено танка е t6, з съм t6, дпс-тата и те...) И ко прайм? Викат пичовете - "поолесниха го малко". Малко ли братче... отишли да бият Illi - гътнал за 6 минути За по-интересно аз като се появих пробвахме с 2-ма хийлъра по-малко и всички с t5(всичко де що има t6 го сваля и вади каквото има на негово място - t5 макс). Отне 11 минути. За разлика, преди "обозването" едва едва ни стигаха 25 минути... беше си битка. Постоянно седиш oom, чудиш се как да скатаеш отнякъде секунди за малко реген... да не слагам видеота за битките "преди" и "след", че са големички(HQ) но определено за "след" се губи всякакво удоволствие...

С две думи - изсраха се на главата на хората които можеха да играят и са постигнали нещо. Па излезох и не влезох... месец след като пуснаха WOTLK ме лепна носталгията и влизам... то ги няма половината. За тия три-четири седмици повечето от гилда с t7... били станали 80-ки почти всичките до 4-тия ден(ония дето се бавели без основателна причина - аут). Де факто, сега нямало какво да правят... и аз как да си я купя играта и да я играя след такъв погром?

Ми то половината от хората с които играех ги няма, защото те нямало какво да правят повече... а беше невероятно приятно да играеш с такива хора - пет, десет, двайсет и пет или четирсет човека които знаят и разбират всяка магия в класа си за какво е и кога точно да я ползват! Незаменимо... Да не забрвяме че половината ме карат да се сгъвам от смях на две И как няма да се смееш като видиш гол гном да тича и да реве "teh dok iz comin`!". Първите секунди гледаш тъпо, гнома те отминава. После виждаш кучеподобен моб който го гони, а гнома си татаниже подскачайки "Halp! Halp!" И това от 70-ка с тиърче(е, беше го свалил...), който бяга от моб 5-ти левъл

А колкото до жените и WoW - покрай мене никоя не пое. Така бе - не щат. Някои съм ги карал насила, други сами са проявявали интерес - обаче "к у р е ц тате, кравата е мъжка!"(с извинение... ) А всъщност имах познати жени които играят... трички. Не, четири. Две приличат на мъже, а две са... Абе оставям ги да ме победят, че да не се откажат [-o< Ама никога не се бях сетил да ги питам как са почнали Та затова сега бате те тормози с такива въпроси, Алекс

Ааайде, че пак се разписах, а трябва да вникна в дълбокият житейски смисъл на това - момиче да ти подари една от презрамките на сутиена си (Дем ит Кольо, за какво ми е? Нищо - ще измислим...)