- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща .. с бившия //
Искам да се видя с бившия си приятел , обаче ме обвзема страхотен страх.. Бяхме почти 2 години заедно и въпреки , че се разделихме преди близо 4 месеца , сякаш и 2 дни не са минали пак го обичам толкова силно .. Вече не си пишем , почти никаква връзка не държим , но когато установим контакт - нещата са толкова силни както са били преди .. Аз се сдържам да му пиша и да го виждам , а той от своя страна като че ли ме избягва ,, Беше си писал с мой приятел , който ми прати хронология и там той беше казал , че го прави само защото му е много трудно и ако пак почнем да контактуваме знае до къде ще стигнем .. Обаче желанието ми да го видя е толкова силно , че не знам какво да правя .. Мога да си уредя среща с него , но не знам какво искам да очаквам .. Може би искам да сме пак заедно .. Ами ако трябва да мине повече време до тази среща , ако сега не е момента и с нея ще сгреша .. Вие как мислите
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако мислиш, че искаш нещо от двама ви направи го ... В противен случай ... Не.
Това ти изречение беше голяма глупост.Първоначално написано от sladkish_14
Сама казваш, че искаш да се видите, защо трябва да отлагаш във времето... По-скоро това би било грешно. Няма ли да е по-мъчително така - да се терзаеш, защото искаш, но, видиш ли, не било сега времето?! По-смело! Действай и късмет!
А и... Ако толкова се чудиш какво да очакваш, след като се видите, поне това ще ти е ясно. И по-добре да го разбереш по-рано, вместо дълго да храниш напразни надежди и накрая да те боли. Но каквото и да се случи, приеми го с усмивка!
според мен излезсте,но не бива да оачакваш прекалено мн,за да не бъдеш разочерована,късмет!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
а защо се разделихте
I can't stop myself from loving you <3
Ако наистина го обичаш опитай,но трябва да знаеш че наистина може да си наранена след това![]()
и аз ходих с бившия 2 години,скъсахме преди 7 месеца, не държим кой знае каква връзка,още го обичам и правя всичко възможно да го забравя,дори си хванах ново гадже за целта,но не става вечер просто не може без да мисля за него,без да ми е гадно.Той се промени,знам,че не му пука,но въпреки това продължавам да го обичам,за това разбирам приятеля ти,а аз ако бах на втое място щях да се побъркам![]()
sladkish_14 - направи каквото сметнеш Ти за правилно...
NaNa_SladuRana - времето лекува, рано или късно/ макар и някой път да е доста трудно..., но колкото и банално да е е така
/
<N>
знам,просто 7 месеца са твърде малко,за да забравя нещо толкова голямо и истинскоПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Абе то и аз като срещтна някоя бивша ми е малко по - странно ........ ама чак пък пак да обичам някоя не
Нана - защо трябва да забравяш всичко което се е случило - преместиго в графата хубави спомени и продължавай напред. Личен опит - става за не повече от седмица.
Сладкиш - разбери се със себе си тогава ще намериш отговора![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1 но казано от момичеПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
а защо се разделихте
не се занимавай с бивши....само нерви ще си навлечеш ако си пак с този човек... щом е бивш значи така трябва да е..а защо се разделихте?
Ами скарахме се за глупости ,,Аз бях в цикъл и му казах , че искам няколко дни почивка .. което беше адски глупаво , след това когато му казах , че пак съм добре пак се скарахме за дреболий и така .. Абе пълен хаус няма някаква причина за раздялата ни // Никой от нас не искаше това да стане и двамата плакахме прекалено много , но така се получи .. Разделихме се много гадно и по детски му ..Първоначално написано от Mastta
тази песен сякаш е писана за нас -- http://vbox7.com/play:e80b8418
♫ Beautiful.. ♫
ако си на толкова колкото ти пише на ника е нормално да се разделяте за такива дреболий :>
<N>
Почти на 16 съмПървоначално написано от Neftochimic
В моя защита ще кажа , че при сериозната връзка , след толкова много време заедно няма за какво сериозно да се скараме , ако не за дреболий
![]()
♫ Beautiful.. ♫
+1 Наистина е по-добре да излезете сега . Щом сте се скарали за глупости и той все още има чувства към теб , има голям шанс да се съберете. Но все пак недей да очакваш прекалено много , знай че след тази среща може да бъдеш сериозно наранена . Успех!Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Напълно съгласна съмПървоначално написано от justbebsi
![]()
+1 !!! Действай докато време! Аз бях в същата ситуация и от един тъп инат сбърках и не направих нищо... Можех да си го върна, а аз се заинатих и позволих на една тъпа мърла за ми го отмъкне... Никога няма да си го простя това и дълго време страдах за въпросното момче, но сега вече го преодолях...ужПървоначално написано от FiRe_LaDy
Така че давай докато време, за да не съжаляваш после
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Новия не знае нали?Кофти...ама пък сама ли да седиш?! Защо се разделихте?
И аз мисля че трябва да действаш сега , защото после може да е късно. След тази среща има два варианта : или се събирате и всичко се нарежда ... или ще бъдеш много наранена...![]()
^ а най - малко искам отново да ме нарани ..
♫ Beautiful.. ♫