- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща .. с бившия //
ела при мен, аз няма да те нараня никога!![]()
<N>
Това чувство ми е страшно познато. Аз винаги съм се поддавала на желанието и после съжалявах страшно много. Не трябва да се връщаме към миналото... Но тук идва едно голямо "но". Зависи от ситуацията. Все пак ако се обичате наистина толкова силно, нищо не ви пречи да сте заедно.
При мен вече нямаше любов, а по-скоро навик и привързаност, така че затова съжалявам. Но при теб може да е различно. Затова направи това, което наистина искаш. Упсех![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
От това, което прочетох никой от вас не е искал да се раделяте. Освен това прчината не е била липса на чувства, а чиста детска глупост.
За това не виждам причина да не сте пак заедно.Няма смисъл да изчакваш и да се чудиш.След като нещата евентуално могат да се оправят...какво чакаш още - действай!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
И аз съм на това мнение... случвало ми се е... и от опит ти казвам... по добре се опитай да го забравиш и продължи напред..Първоначално написано от Waster
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не се отказвай от него ! вижте се възможно най-скоро и говорете за взаимоотношенията си сериозно ! две години не се забравят така ! не позволявайте на някакви дреболии да развалят всичко ! говорете и оправете нещата. такава връзка не се загърбва просто така. не се отчайвай. Успех!
не в смисъл пробвах известно време и сама,но едвам се сдържах да не му звънна, не ставах от леглото /хубавото на това е ,че започнах да чета повече/,а и той тогава искаше да се съберем порсто знаех,че е грешка и се правех на силна.Сегашното ми гадже знае,че не го обичам така както той мен,но аз държа на него не бих го наранила....Той е страхотен човек,много ми помогна,по-щастлива съм от преди,но дори в този момент бившия да ми звънне ще се побъркам...Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
+++++++Първоначално написано от Waster
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!