.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ела при мен, аз няма да те нараня никога!
    <N>

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това чувство ми е страшно познато. Аз винаги съм се поддавала на желанието и после съжалявах страшно много. Не трябва да се връщаме към миналото... Но тук идва едно голямо "но". Зависи от ситуацията. Все пак ако се обичате наистина толкова силно, нищо не ви пречи да сте заедно.
    При мен вече нямаше любов, а по-скоро навик и привързаност, така че затова съжалявам. Но при теб може да е различно. Затова направи това, което наистина искаш. Упсех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Габрово
    От това, което прочетох никой от вас не е искал да се раделяте. Освен това прчината не е била липса на чувства, а чиста детска глупост.
    За това не виждам причина да не сте пак заедно.Няма смисъл да изчакваш и да се чудиш.След като нещата евентуално могат да се оправят...какво чакаш още - действай!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от Waster
    според мене само ше се нараниш.
    И аз съм на това мнение... случвало ми се е... и от опит ти казвам... по добре се опитай да го забравиш и продължи напред..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на MissBianka
    не се отказвай от него ! вижте се възможно най-скоро и говорете за взаимоотношенията си сериозно ! две години не се забравят така ! не позволявайте на някакви дреболии да развалят всичко ! говорете и оправете нещата. такава връзка не се загърбва просто така. не се отчайвай. Успех!

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и аз ходих с бившия 2 години,скъсахме преди 7 месеца, не държим кой знае каква връзка,още го обичам и правя всичко възможно да го забравя,дори си хванах ново гадже за целта,но не става вечер просто не може без да мисля за него,без да ми е гадно.Той се промени,знам,че не му пука,но въпреки това продължавам да го обичам,за това разбирам приятеля ти,а аз ако бах на втое място щях да се побъркам
    Новия не знае нали?Кофти...ама пък сама ли да седиш?! Защо се разделихте?
    не в смисъл пробвах известно време и сама,но едвам се сдържах да не му звънна, не ставах от леглото /хубавото на това е ,че започнах да чета повече/,а и той тогава искаше да се съберем порсто знаех,че е грешка и се правех на силна.Сегашното ми гадже знае,че не го обичам така както той мен,но аз държа на него не бих го наранила....Той е страхотен човек,много ми помогна,по-щастлива съм от преди,но дори в този момент бившия да ми звънне ще се побъркам...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    според мене само ше се нараниш.
    +++++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си