- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момичетата
Искам да ви попитам бръснете ли си ръцете ?Една приятелка ми каза че го прави и аз се чудих защото аз нямам косми.И с кокво ги бръснете![]()
Who cares about you? Nobody.So...live your life
космите ми отнеха девственоста![]()
![]()
благодаря за отговорите
боли ли много с епилатор?
И аз ги махам с епилатор,но изобщо не ме боли!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
аз пък не ги махам , ама съм решила ако ги махам ще е с кремче![]()
До къде го докарахме ..... и аз съм добре![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
При всеки е различно. Някой хора имат по-дебели и тъмни косми, а други по-тънки и светли. Аз лично ги премахвам с епилатор. В началото боли, но след 2/3 пъти вече се свиква и не ти прави впечатление. С епилатор е много хубаво, понеже космите истъняват и лично при мен са намалели с 50 до 75%.
Преди малко прочетох 1 коментар (че, ако ще си маха космите ще е с кремче). Това е адски тъпа идея(нищо лично). Няма голяма разлика дали си бръснете космите или ги премахвате с крем. И в двата случея комите биват подрязвани, а не изкоренявани. Насково пробвах с кремче на "Veet". Нямате си и на представа какво ми причини. Държах го 4 минути (при оказани 5),после премахнах крема с шпатулката, която едвали не ми свали кожата. Сега целите ми ръце са на малки ранички,а космите силичаха още след 1/2 дена, за разлика от след епилатора,който държи към седмица без косъмче. Има само 2 добри варянта(епилатор или кола маска).
моите са светли и почти не се забелязват
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Аз не ги махам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Моите са по-светли и не ги махам![]()
Come out, come out wherever you are...
Kакво общо има това със секса?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И аз затова не ги махам. Твърдо против съм.И без това са почти русички.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
най-добре с кола маска...бързо, лесно и сравнително безболезнено![]()
'Аз не живея - аз горя...'
махам ги с каквото ми падне - кола маска, епилатор, самобръсначка
Коломаската най ми помага![]()
Аз преди си ги махах , но ся лятото като бях на море вече и те ми изрусяха и реших , че няма смисъл .. поне за сега не си ги махам наново .![]()
Аз не си ги махам,защото нямамно ако почна след време със сигурност няма да ги бръсна,а епилирам
![]()