- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- искам да ви се оплача
zna4i zdraveite all iskam da vi se opla4a zna4i sega sam 9 klas ot 1 do 7 klas imah nadnormeno teglo t.e. bqh 65 kg nqkoi mi se podigravaha drygi mi se radvaha no poneje mi pisna se da bada debela i vzemah 4e otlsabnah sq sam 49 - 50 kg tam nqkade oba4e zabelqzah 4e ve4e po malko mi obr vnimanie i daje mi kazaha 4e sam klio6ta i 4e sam izgybila ot 4ara si kato sam otlsnala pls kajete mi vko da praa![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Какво да правиш? Престани да плащаш данък обществено мнение, например. Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си, а не да слушаш коментарите на другите хора.
You're frozen
When your heart's not open..
На колко си години и колко си висока? Ако пуснеш и снимка ще ти кажем със сигурност дали избиват комплекси както казаха по-нагоре или ти казват истината.
Въобще не слушай комплексарите..Важното е ти да си се харесваш.Не се занимавай със строги диети-можеш само да намалиш до минимум боклуците.Иначе те съветвам да спортуваш и да се храниш нормално.
Спортът винаги ще те държи във форма.
![]()
ми имаш си хубава фигура и между другото може ли да споделиш как свали толкова много килогрми: диета, спорт
Не им обръщай внимание, не е трудно![]()
Stay up all night with the stars *