.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: филиране

филиране

Здравейте. Искам да ви попитам какво ви е отношението към филирането и смятате ли, че всяка коса трябва да се филира и защо? Аз например имам тежка и гъста коса, която придобива обем когато НЕ се филира, но всеки път фризьорките (сменям ги от една година и все попадам на смотани) ми я филират и явно взимат прекалено много, защото обемът ми никакъв го няма и после само се ядосвам...
    между другото съм от софия и ще се радвам, ако ми препоръчате някой фризьорски салон със сръчни фризьори
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

аз имам гъста и обемна коса и преди все ги карах да ми филират горния пласт,той за това вече не прилича на нищо!
    ама буквално на нищоо...въобще не може да се каже,че е коса
    таа...къдравите коси не са за филиране..много хора ми го казваха,ама докато се усетя..

не знам но са ми казвали, че косата цъфти бързо когато се филира :P

Цитирай Първоначално написано от eple
    аз имам гъста и обемна коса и преди все ги карах да ми филират горния пласт,той за това вече не прилича на нищо!
    таа...къдравите коси не са за филиране..много хора ми го казваха,ама докато се усетя..
    спокойно, ще порасне... аз с това се успокоявам, но като я пипна е направо като перушина... е моята е права де...
    а това за цъфтежа не го знаех...
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Никоя коса не трябва да се филира.

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от eple
    спокойно, ще порасне... аз с това се успокоявам, но като я пипна е направо като перушина... е моята е права де...
    а това за цъфтежа не го знаех...
    кво да порастне...то тва е мъртво направо... смятай щом като се изкъпя и веднага като изляза от банята и тоя горния пласт е сух...и е некъв прав,а косата ми е къдрава...абе по-зле от слама

еми нз, чета тука за хининова вода и/или тривитамол и разни рецепти. Но незнам хубаво ли е да се ползват тези продукти всеки ден, и предполагам че или единия или другия се ползва.
    Това е маската с тривитамол, май се намира във ветеринарните аптеки.

1с.л. Тривитаминол
    1с.л. зехтин
    1с.л.оцет
    1с.л.течен мед
    1 счукан аспирин
    1 жалтък[/color][/size][/size]
    Всичко добре се разбърква и се нанася в корените.Стои се 2 часа.
    Да споделя малко за въпросния Тривитаминол-за къса коса се слага по 1/2 с.л., са среднодълга по 1, а за по-дълга по 2.
    Тривитанимол или срещан вече като Витамин АДзЕ се инжектира на животни за сгъстяване и израстване на гривите им.Знам, че звучи малко шокиращо в първия момент, но наистина помага на косата.Маската помага и при косопад.
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Моята коса също е филирана много пъти..И аз все си сменям фризьорите Последната при която отидох каза че до филиране се стигало, когато не могат да се направят пластовете както трябва и един вид то помагало, но не било полезно, тъй като косата цъфти по-бързо и се накъсва..

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Моята коса също е филирана много пъти..И аз все си сменям фризьорите Последната при която отидох каза че до филиране се стигало, когато не могат да се направят пластовете както трябва и един вид то помагало, но не било полезно, тъй като косата цъфти по-бързо и се накъсва..
    незнам за теб, но аз само заради филирането ги сменям, като че това им е единствената ножица в салона...
    а пък аз си мисля, че фризьорът трябва да прецени косата има ли нужда от филиране или не, но за съжаление на всяка при която съм ходила това й е любимото занимание...
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Вие пък само се оплаквате.. А моята фризиорка едвам прибарва тая ножичка.. даже аз все я подсещам за филирането, тя така и така не се научи, че искам филирана коса.. но, шегата настрана, моято наистина избягва филирането, прави го спрямо косата..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз пък мисля, че филирането зависи от желаната прическа
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Моята коса също е доста гъста и къдрава и подобно на теб направих грешката да искам да ми я филират Обичам да експериментирам с косата си но вече подобна грешка няма да направя, само като видя филажни ножици и му викам на фризьора ми да ги скрива, че още се сещам за кошницата на главата ми, която имах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си