- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тест : )
здравейте , моят въпрос е дали трябва да се чакат 24 часа от секса за да се направи тест за бременност, защото доколкото съм чувала за да е валиден трябва да се изчака, но не съм 100% сигурна : ) таа някой който е сигурен ако може да каже : )
не си ли пише на упътването кога и как?
теста се прави 10 дни след половия акт... такива св 1-ви 2-ри ден тест.... неможе![]()
ами точно това не пише .. пише там за цикъла ако ти закъснява , но не и колко време най-малко след секс ще е валиден ..
Прави се или най-малко 10 дни след половия акт или 2-3 дни след като ти закъснее цикъла.А за да си 100% сигурна в резултата си вземи 2.Успех!
Вземете прочетете кога се прави, защото всички бъркате : http://www.surecheck.info/
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не бяха ли 14 дни?
10 дни са напълно достатъчни за като имаш предвид че сперматозоидите живеят до 6-7 дена в женското тяло
Ако презервативът се е скъсал 100% или го е нямало ии е попаднало семе в теб... пий хапче до макс 3 дена, защото след две седмици дори и 1 е късно и няма какво да направиш освен аборт, но тези хапчета никак не са полезни затова гледай да не се повтаря...
Не е сигурно, че ако си направи 2 ще е сигурно.Първоначално написано от Blo0dSuGaR
Една позната си беше направила 4 и бяха отрицателни, а всъщност беше бременна ...
Абе страшна работа си е това ...![]()
Така съм чела.Не съм ползвала тестове до сега и се надявам да не ми се налага.Първоначално написано от Leopardess
прави се след 10 дена!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не помня но оня ден некоя от всичките ми пищя по телефона, че можело да е бременна- е ся разбира се че не е просто се чудеше що не вдигам телефона...
мисля че 2 седмици след ..... секса
абе има едни хапчета върви си купи бре душа.... не са скъпи но "УШ помагат...
тоя форум почна да ми харесва бре ... чуствам се кът GOD..
аре, че ма викат да къртя CS.... тая игра нема ми омръзне дори и на 40 да стана..
Първоначално написано от amfata666
Теста показва между 10 и 14 ден.