.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ws s s ok

ws s s ok

~~~SWEET KRIS~~~

казвам ти Браво, за това, че си различна от всички 13-14 годишни курвички, които се навъдиха последно време. направете го тогава, когато и двмата се почувствате готови и го искате напълно.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Споко!
    на твоите години е нормално хормоните да са така бурни.
    Разума щом си го имаш ,значи знаеш какво правиш и няма да се поддадеш.Имаш си принципи и си ги спазваш-това е хубаво.Браво!

Благодаря ви
    ~~~SWEET KRIS~~~

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    мислиш ли че той ще успее да удържи 3 години?? а ти самата ще можеш ли? от една страна браво че се спираш ама от друга ,като знаеш че няма да пускаш на момчето преди 18 закво въобще си го хванала то гадже?

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами щом ти се прави любов направи го какво се стискаш толкова(разбирам ако ти не искаш а той те кара..ама тва да си го искаш и да се стискаш е много тъпо според мен )

Според мен трябва да го направите щом ти се иска ..
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Съгласен съм немисля че той ще издържи да те чака 3 годинки но пък респект за мисленето ти и те подкрепям поне на 17 го направи.. нз на 15 момичетата ми изглеждат на мен като деца още и така мислят а по въпроса .. ми да от хормоните ще е
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Спокойно мацка,и при мене е почти същото!И понеже се обичаме с моя и ще го направим,вепреки че той иска да е абсолютно сигурен,че аз го искам!Ако наистина се чувстваш готова давай,но ако е само за да си като "всички" недей!Успехче и дано вземеш правелно решение!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

ами аз още в началото си заявих ,че сега няма да го направя.Или ще е след 18 или още по-нататък.Не искам да си усложнявам живота и така си ми е добре
    ~~~SWEET KRIS~~~

Не трябва да го прави щом и се иска а щом усети че е готова.А тя пише че не Е

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ама много са ми забавни като питат:да го направя ли или не?
    Това е като да не бъда,или да не бъда.Ако си готов,давай.Обаче ние не можем да ти кажем,че си или не си готова.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In the middle of nowhere
    Помисли си хубаво, преди да направиш каквото и да е И задължително с презерватив
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Sofia
    и кво се стискаш... годините нямат значение щом си готова и се обичате няма нищо лошо... нищо лично едва ли ще го задържиш мн така или ще прави с друга/други или ще си намери някое сериозно момиче с което ще топи чушката. Един приятел така гаджето му не му пускаше ходеха година и 1-2 месеца и го направи с друга и гаджето му като разбра ква и е грешката и сериозно се замисли и му даде от мръвката и ... Ти си решаваш щом неискаш не го прави ................

Той е на 20 едва ли ще чака още 3 години , все пак .. Пък и какво значи "страшно искам да правим лзбов , но не е правилно " .. Правилно е , когато се почувстваш готова .. За какво трябва да ти пука мнението на другите .. Живей !
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

За съжаления мъж с любов не се държи (всъщност може ,но до едно положение).

хахахахахха " зная че това не е нормално" от къде знаеш че не е нормално, от книга писана за обичайте преди 150 години, аз също съм против секса на 13-14 години, но това вече си е избор на всеки в живота ? пфахахахпфахаххаха , въпроса ми какво не му е нормалното ? 16-17 години е нормална ( горе - долу ) възраст за полов живот, при положение че имаш нужната сексуална култура . Няма нищо ненормално в това, нагон -това е инстинкт

Виш първо се замисли дали той като е някаде на 20 дали е детсвен А а другото почти майната му ... Значи харесва ми това ,че имаш принципи и аз имам много и знам какво е

Тя сама си казва , че няма да го направи обаче пак пита Кво питаш ?Ти имаш отговор . А наистина е много тъпо и двамата да го искате достатъчно обаче да не го направите понеже ти си решила , че ще чакаш още 9-10 години За кво си го хванала тогава тва гадже ? Вие вървите на никъде просто така Задънена улица Той няма да те чака 20год да се наканиш ебаси
    phah

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    то ти докато си ''готова'' тои ще е на 25 ... дали ще те исчака.. според мен не го прави и си помисли за връзката ви ...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ееех... Хем ти се прави секс, хем чакаш. Какво чакаш, кого чакаш? Да дойдат германците ли. Никое 20-годишно момче няма да седи три години на сухо. Ако искаш да си запазиш връзката действай!

кой казва че тва момче ще я чака.. 3 години.. кой казва.. че той не чука друга докато чака нея.. а иначе.. няма да си направиш живота по - сложен ако правиш секс.. но и аз мисля че наистина ти е рано.. е все пак ако го искаш няма какво да чакаш..стига той да е подходящия а бе нз опрвайте се

По - скоро ти се прави секс .. Обаче самата ти си забраняваш с тези глупави граници , който си поставяш .. Аз също имах сериозна връзка и нещата бяха стигнали до там , но не го направих .. Сега вече нямам приятел /не заради това/ и всеки следващ ми се струва по неподходящ и неподходящ вече имам чувството ,че наистина на 20 ще го направя .. Ако го искаш просто го направи щом сте от много време заедно ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Хубаво е, че имаш принципи, ама.. Всъщност защо си поставяш такива граници, след като ти го искаш? Ако сте заедно от повечко време с приятеля ти, ако му имаш доверие.. Не виждам нищо лошо. Според мене просто прави това, което ти идва от вътре, живей си живота, не си поставяй граници
    А към останалите => Ама, че сте странни. Ако темата беше за момиче на 15, което е духало на 20-годишния си приятел или са правили секс, коментарите щяха да бъдат ''малолетна ку*ва'',''к'во си тръгнала да се еб*ш на 15'' и т.н. А сега момичето казва, че още не иска да прави секс и всички почват ''Оо, ама той, ако си мислиш, че ще те чака, все пак е на 20'' бла бла... Нямате угодия вие

Град
    Враца
    Вие пък направо си я насилихте да го направи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си