.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: ws s s ok

Това е хубаво, че мислиш да се запазиш по-дълго време..Но се замисли дали след като си на 18 и вече мислиш, че ти е време ще го направиш с човека когото обичаш. Ако наистина обичаш приятеля си, заедно сте дълго време, сигурна си в чувствата му и в това, че не е с теб само за да те нае*е и да те остави и ако мислиш, че го искаш просто го направи. Не е гаранция дали след време ще имаш такава любов и дори колкото и тъпо да звучи не е сигуно дали ще доживееш до тогава Просто в наше време всичко се променя много бързо и незнаеш на къде ще те отвее живота.. така че помисли добре искаш или не..Ако трябва изчакай до 16 а до тогава практикувайте други неща..но не и секс

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    мислиш ли че той ще успее да удържи 3 години?? а ти самата ще можеш ли? от една страна браво че се спираш ама от друга ,като знаеш че няма да пускаш на момчето преди 18 закво въобще си го хванала то гадже?
    Гаджето само за секс ли е? Аз като се хванах с моя бях на 19 и изобщо не мислех, че ще правя секс. Просто си бях с него, защото ми е хубаво, защото се забавляваме, защото се обичаме...Секс правих за първи път 18 месеца след началото на връзката ни.
    Може и да не издържи(момчето де) още 3 години, но може и да издържи. Познавам такива двойки, които са заедно без секс 3-4 години или са били така преди време. Да не е особено нормално, но става въпрос за разбирания и ценности. Дори и на 16-17 да е пак е по-поносимо. На 15 си е дете и правилно мисли, че й е рано. Може би с времето ще се отпусне и ще забрави за "срока си на годност". Но нека да толерираме избора на момиче, което не иска да е като всички.

все пак е на 20 не вярвам да е девствен

хахахаха.... щ'та чакам да узрейш......

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Помисли си хубаво, преди да направиш каквото и да е И задължително с презерватив
    е тва е отговора

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    ми 1. ние не можем да ти кажем какво ти се иска и какво да правиш
    2. евала за мисленето все пак че искаш да почакаш , ама той е на 20 и съм убедена просто че няма да те чака 3 години
    3.само поради факта че се допитваш до форум , за това какво да правиш с личния си живот говори за факта колко си подготвена за 1-вия път и колко мн ти се иска да го направиш . Така че съвета ми е 3 пъти мери 1 път режи .Ако смяташ че той те обича достатучно , за да те чака , чакайте си заедно ама ако не мислиш така си хвани някой на който му се чака заедно с теб или просто си чакай сама до 18
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

според мойто лично мнение е време да напълни ваната!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    2. евала за мисленето все пак че искаш да почакаш , ама той е на 20 и съм убедена просто че няма да те чака 3 години
    3.само поради факта че се допитваш до форум , за това какво да правиш с личния си живот говори за факта колко си подготвена за 1-вия път и колко мн ти се иска да го направиш . Така че съвета ми е 3 пъти мери 1 път режи .Ако смяташ че той те обича достатучно , за да те чака , чакайте си заедно ама ако не мислиш така си хвани някой на който му се чака заедно с теб или просто си чакай сама до 18
    Това ,че се допитвала до форума...,че за какво е този форум? за красота ли? Ти не си ли пускала теми за някои проблеми?Пък и помисли си само какво щеше да стане,ако никой не пускаше тема за личния си живот-нямаше да има мнения,следователно и форум.

Град
    Aitos

d

Хей момиченце .. ти в кой век живееш ? Това е най - тъпото нещо което съм чувал не искам де те убидя.. Моят съвет е да го направиш щом искаш...За вас какво е сер.връзка без секс ? такава сер връзка може ли да има ? отговора е частично да : може но, 3 години да те чака уоооу .. една сер връзка без секс рано или късно се разпада ... ти не си момче и не знаеш какво е да го стискаш между краката и да чакаш....мисля че и най-влюбения човек в теб не би издържал.. баба ти ли ти разказа тва нещичко... на какви стари принципи се държиш, тогава времето е било друго и хората са имали причини за да не го праят на такава възраст..въобще откъде ви хрумват такива идеи ? НАПРАВИ ГО НЯМА НИЩО ЛОШО,СМЕШНО ИЛИ СРАМНО.Не е хубаво да подтискаш страстта.

Аре от мен толкоз

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от genx1
    все пак е на 20 не вярвам да е девствен
    Мацката каза, че и двамата са. В този случай би издължал доста повече...От личен и челен опит го знам

пф, мене щу ма грей??
    Само глупакът повтаря старите грешки с надежда за нов резултат.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
    Това ,че се допитвала до форума...,че за какво е този форум? за красота ли? Ти не си ли пускала теми за някои проблеми?Пък и помисли си само какво щеше да стане,ако никой не пускаше тема за личния си живот-нямаше да има мнения,следователно и форум.
    ами прав/а си обаче в крайна сметка това е нещо което си зависи единствено и само от нея , а друг е въпроса че ние можем само да си кажем мнението и евентуално с мнението си да наклоним везните на една страна , но в крайна сметка тя си решава какво да прави
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    Саламанка,Испания
    Не си заслужава да почваш толкова рано,щом сама си се спирала досега спирай се и ЗАНАПРЕД ! Когато станеш на 17 - давай ! Нищо да не те спира,но сега - наистина не си заслужава,колкото и да се обичате.
    Reality is wrong,dreams are for real.

След едно здраво изпотяващо чукане ще разберете вие младите че ще ви улекне значително,задържането води до нерви което води до лудост което води до убийства.Следователно ако сте девствен/а сте потенциален сериен убиец.

Не ме питайте после що психясвам толкова често

щом се чувстваш готова .. защо не

amii shtom go iskash napravi go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си