- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часът на земята!
Добър вечер, току що попаднах на тази идея - "Часът на Земята".Та реших да споделя идеята с вас, само един от всички прочели темата да участва в тази активност пак е принос
http://bg.doublev.eu/earthhour/index.php
Не е спам!
ПП:Не можах да намеря друга тема по този въпрос, така че се извинявам ако повтарям някой.Не е задължително да сте Бургазлии ^..^ Ако се поровите малко из нет може да разберете колко замърсяване на природата ще спестим със този 1 час.Няма да умрете без компютър,телевизор или музика - може да си "убиете" времето с една книжка и ще свършите голямо добро на себе си и на Земята.
Аз също .
И си го сложих на скайпа .
Идеята ми харесва .
.!.
Сякаш точно вчера четох тема по същия въпрос в същия този раздел.
и аз гледах преди малко клипа... много ми допада идеята![]()
Да, и аз съм вътре.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ще изключи лампите,компютъра и...всичко,да.
и да,никой няма да умре ако един час поседи на тъмно.
Дал съм го като аларма на органайзера и на трите телефона, за да не забравяГасим тока за един час, задължително !
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Първоначално написано от Pliok0019
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Никакъв шанс.
ПП Можете ли да си представите, 1 час енергоспестяване по целия свят е екиваленто на 1 час спестена енергия по целия свят.Боже каква огромна разлика, ще спасите природата.
![]()
^това е българина.
целия свят може да стои един час на тъмно в името на нещо,но отворения готигиняга не може,нее,как той ше се мине. хаха,жалко е
и ако не си разбрал,целта е друга.![]()
добра инициатива.. но не ми се вярва всички да си изключат осветлението.. българинът е такъв на каквото трябва не вярва, а на каквото не трябва вярва.. и после се чудете какви са последиците от "родната демокрация" както обичат да я наричат по медиите
![]()
![]()
не ми пука за вас ;D иии адски много ми харесва като почнете да се вземате на сериозно.. да ви гледам как се излагате {}
Ми, то няма как да очакваме по-голяма активност, нали сещате, че повечето хора са говеда и не им пука xD Иначе и аз си направих аларма, да не забравя.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ами.. и аз съм вътре.
До колкото разбрах май се отнася само за осветлението, нали?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
За всичко що използва електрическа енергия.Така, че не се надявай да стоиш пред компютъра си на тъмно и да се радваш, че си участвала в цялата патаклама.Първоначално написано от melinor
точно за това казах НЕ!
имаш хубав ник
Я... жена с брада!
то това не е човк ако питаш мен...Първоначално написано от StayFly