- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- задушавам ли се?
всичко е супер, държи се страхотно, прекарваме си добре, родители те му ме познават, обичаме и си личи... от тук идва моя проблем. не съм свикнала на такова внимание и докато други момичета мечтаят за това аз.. сякаш се плаша, бягам и си търся повод за скандал. в един момент незнам дали искам да съм с него, а в другия мисля, че нямам смелост за раздяла пък и за нищо не света не искам всичко това да свърши. обожавам го! дали ще свикна с него, дали чувствата ми ще се задълбочат или пък.. не?
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Абе тиии въобще знаеш ли кфо искаш?![]()
Обожавала го , ама се чуди как да направи скандал ..![]()
Ми давай продължавай в същия дух и после ще има теми
"Човек не осъзнава какво изпуска" ...
Actions speaks louder then words .. >.<
ем не знам
още дишаш
как смяташ?
Ммм девойче имаш мнооого по сериозен проблем от това внимание - ти не си дорасла за него. Отделно че не знаеш какво искаш...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
няма от какво да се притесняваш-отпусни се и остави нещата да стават от само себе синедей да се плаиш-щом се обичате няма нищо страшно-вземи си дълбоко дъх и се впусни в любовта,за да не съжаляваш после като разбереш какво имаш сега
![]()
същата си като мен, само, че аз не се задушавам![]()
![]()
щом те обича радвай му се там....
може би наистина не си дорасла за него
ама се свиква....радвай се на вниманието, което ти обръща и блаа...бла..
като почувстваш, че нямаш нужда от него не се виждайте известно време
а ако след това пак нямаш желание да го видиш, или чао или ше си ходите така..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Пф. Като го обожаваш кво се дърпаш?![]()
Stay up all night with the stars *
поговори с него,да не те претиска прекалено мн.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от valdesbg
![]()
от тука видим - късате в скоро време
Ей такива като теб съэдават главоболия на свестни хора.
[size=7][b][u]fosse cos
радвай се на това което имаш!!!
.........
Работата е там, че ти наистина не знаеш какво искаш...
Имаш нещо, за което много хора мечтаят, но явно не го цениш достатъчно добре... по- добре си помисли сериозно дали искаш това, докато не стане по- сложно
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Еми наистина май не знаеш какво искаш... Хем го обожаваш, хем се чудиш за какво да се скараш с него... Ако продължаваш в същият дух бъди сигурна, че в най-скоро време на пича ще му писне и той ще сложи край на всичко, а после ще се тръшкаш, че си го искаш обратно... Просто се радвай на това, което имаш докато е времеНаистина, в днешно време, са малко момчетата, които те гледат в очите, казват ти истината и те носят на ръце
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ей такива като тебе ни ебават мамата .. напиваме са като свине щото поредната въшла не знае какво иска ...![]()
Първоначално написано от Transporter
олее...или поредния плейбой решава ни земе акъла и да са радва на живота докат тичаме след него
не я обвинявай
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз също избягвам многото внимание, ама...сериозно...ти кфо искаш?!![]()
абе кво да не я обвинявам ..твърде много станаха такива като нея ...не мога да разбера защо изобщо тръгвате с момчето като акъла ви е още в г*за?!Първоначално написано от BigFakeSmile
Не си знаеш интересите.Сама казваш,че човека прави всичко възможно да се чувстваш щастлива.Е ,ти какво искаш за Бога?
По цял ден да ти се кара и да те удря ли?Вместо да се радваш на това отношение ти го правиш на проблем.Успокой топката или ще му писне и ще го загубиш! Радвай се ,че имаш такова момче до теб !
Работата е там,че няма проблем.
Когато разбереш какво искаш,тогава трагвай с едно момче,защото и ние имаме чувства,не се варти всичко около вас.А дотогава можеш да излезеш пред блока и с твоите връсници да праснете един покемон![]()
ами да ти кажа и аз се чувствах така в началотопросто не бях свикнала на такова отношение и толкова внимание.но много бързо осъзнах,че това е всичко от което имам нужда и че наистина обичам този човек
сега съм повече от щастлива с него
ако наистина имаш чувства към момчето ще свикнеш и ще осъзнаеш че всъщност си късметлийка
![]()
![]()
![]()
Честно не че нещо,но наистина не мога да те разбера.Знаеш ли колко момичета мечтаят да са на твое място и питала ли си се как ще се чувстваш,ако прекратиш връзката си с този човек.Радвай се на всичко това,рано или късно ще свикнеш с това внимание иняма да имаш проблеми.
Първоначално написано от LittlePrincess
Нов ник: Cassidy