- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо повечето хора лъжат че че гледат какъв е човека а не...
защо повечето хора лъжат че че гледат какъв е човека а не как изглежда![]()
никое момиче не ще да ме погледне освен ако не ме познава и ме знае що за човек съм
Външния вид е грешен начин да си изградиш "първо впечатление" за човек.Психически неизбежно е ,но не винаги въпросният човек ще разчита на това "първо впечатление" и ще те опознае по-добре.
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
А ти правиш ли нещо по-въпроса, за да подобриш външния си вид?
Колкото и глупаво да звучи, на твое място не бих разчитала на надеждата, че един ден, живот и здраве, ще намеря голямата си любов, която да ме приема такава каквато съм.
Не живея с надежди, нито се храня надежди...
Никой друг няма да ти свърши това, което зависи и до голяма степен от теб.
Нормално е да се обръща внимание на външния вид, все пак като се запознаваш с някой виждаш как изглежда външно, а не какъв му е характера примерно.. А на теб какво не ти е наред на външния вид?
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Всеки и навсякъде гледа външния вид.
Я си помисли, ти дали би тръгнал със момиче, по-доближаващо се до баба Яга, от колкото до... момиче. Някое облечено без вкус, с наднормено тегло и ужасно акне. Нека не се лъжем, няма.
По дрехите посрещат, по ума изпращат.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Различни хора различни идеали.. все някога ще срещнеш някоя която да те цени за това което си .
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ето какво ми е на външния вид http://www.impulse.bg/user/stsracingteam1Първоначално написано от GabisiTa
Наистина до определена степен, колкото и да не ни се иска външния вид играе важна роля в започването на една връзка, а дори и с започването на едно просто приятелство.
Но както всички знаем, не всички сме мис и мистър Свят 2009та година.. и всеки се отблъсква, от недобре поддържана кожа, неподдържана хигиена.
Но има хора, които при раждане или след това получават различни физически проблеми - не говорим за липса на краиници, по-голям брой на пръстите и прочие, а на малки дефекти като изкривен нос, гололеми и несъразмерни с лицето усни, неща от този вид..
А и ако членовете на семейството не са милярдери то трудно биха направили пластична операция на детето си, за да "скълъпи" външния му вид до една нормална граница..
Точно тези хора са най-ощетени, защото по душа са супер добри, а не някакви злобари които са едни големи дволичници.. и точно тези които заслужават най-доброто не могат да го получат..![]()
А и да вземем и по-хормални хора, без недъзи и пр. просто тези които по семейна черта имат наднормено тегло, или пък по-голям размер на ушите, по-голям нос и прочие, то точно те трудно намират своята половинка и както всички знаем - всеки иска да бъде с красив/симпатичен човек до себеси, а когато те търсят такъв, не могат да го намерят защото в очите на повечето "красавици" и "красавци" те не са такива...
Ето заради тази несправедливост светът е гаден..
е не е нещо кой знае какво, има момичета които си падат по пухкавите момчета, с времето всичко ще се нареди, недей да се тревожиш толковаПървоначално написано от XENON
![]()
моя импулс е http://www.impulse.bg/user/nakov
дадох ти пълномощно, защото ако не си ми приятел не можеш да ми гледаш профила.
И аз не се харесвам, ама няма какво да направя и нямам 1000000 лева в сметката да си направя пластична операция, но хич и не ми пука, вече си живея живота, приятелите са винаги с мен и както казват: Който не ме понася, да се изнася![]()
А ве човек спри да се комплексираш така става по зле живеи си живота за всеки влак си има пътници ...
П.С. Подръжка му е маиката искаш ли ще стане смени малко стила и всичко ще се нареди ... но не прави грешката да спичаш ... Успех![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Недей да се комплексираш - просто се постарай да се поддържаш повече. Наистина със силна вола се постига всичко... А когато волята е комбинирана и с желание - тогава няма прегради![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма човек.. който да не гледа външния вид... ако ти каже така значи те лъжи...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хмм що бе гледам някакъв коментар под снимката и е от момиче " МммМммМ, ШлЯдкУуУ, иЗкЪъМ OwN-чИ" ( от любимите мии хмм)
за всеки влак си има пътници знам ли.. не си срещнал точната,а и има време.. ((:
колкото до въпроса защо всички гледат външния вид-просто няма начин да е иначе..така сме устроени![]()
no doubt-don't speak
Първо впечатление. Когато видя някой на улицата винаги обаче си имам едно на ум - че дори и да е грозен може пък да е много свестен човек. А това, че всички се правят на света вода ненапити си е техен проблем.
Stay up all night with the stars *
чесно казано и аз гледам външния вид а това че никое момиче не иска да те погледне не вярвам да е така запознай се снякоя позволи и да опознае характера ти и може да се получат нещата.... според мен може да се промениш просто се стежни малко и сичко ще е ок можеш да започнеш да ходиш на фитнес или да тренираш нещо
успехх![]()
![]()
Приеми, че не всеки е привлечен от теб. Ти навън по кои се заглеждаш - по тези, които смяташ за красиви или тези, които не ти допаднат толкова?Първоначално написано от XENON
Adwokat, те са мноооого почтени всички![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
По дрехите посрещат,по ума изпращат.![]()
Тези дето твърдят че не гледат външния вид ЛЪЖАТ.Всеки човек си има представа кое за него е хубаво,някои харесват по пълните,други по слабите,трети пък гледат очите и т.н.Винаги забелязваш даден човек по външния му вид и след това вече го опознаваш като личност.Друг е вече въпроса че готината опаковка не може да гарантира качествено съдаржание.
Мм добре все пак помисли си ти например като видиш някоя готина мацка на улицата и до нея някое не толкова привлекателно момиче на коя ще се спре погледа ти ? .... И като си избираш половинка нали трябва да те привлича по някакъв начин. Съответно нормално е да се гледа външния вид. Но тези,който изглеждат добре ти как мислиш,че е без грам поддръжка ли ?! И не мога да си обясня чудо ли разчиташ да стане... Вместо да се депресираш и да пускаш такива теми се стегни малко и се позанимавай със себе си ! Важното е желание да има !![]()
тоя коментар е от момиче което ми е много добра приятелка и тя попринцип си пише такаПървоначално написано от HelSy
Ако сам се харесваш - и другите ще те харесват.
Можеш да омаеш едно момиче, без значение какъв си, стига да знаеш как. А това е трудно. По-трудно е, отколкото да ги омаеш с красотата си.
Но пък повече се цени.![]()
колкото и да лъжат, 95% гледат външния вид
ти по-добре се постарай да изглеждаш по-привлекателен
друго си е момичето да вижда, че момчето до нея е красиво и желано от мн други момичета
разбира се и характера е важен.....но много не се гледа
съжалявам, това е живота
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
За малко хора не е важно изобщо външния вид... иначе повечето ВИНАГИ гледат точно това...Ами защо не се опиташ да промениш нещо външно ...за да започнат да те заглеждат...?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3