- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fast Love
Случвало ли ви се е да се забиете с някой пич същата вечер, когато сте го срещнали, да има страстни целувки, милувки, еротични докосвания - да освободите целия си плам още същата вечер, но без да правите секс. Интересува ме чухте ли се по телефона в последствие или не пожелахте отново да се чувате или виждате. Каква беше причината?
Даааа. Случи ми се.
Само, че не помня кой кого потърси първи.
Беше невероятна вечер.
Една от малкото, които, може би, ще запомня за дълго време.
И, все пак, и до ден днешенн съм спала с този човек.![]()
А ти в каква връзка питаш?
Случвало ми се е. Дадох му номера си но в последстиве се оказа че съм му го казала грешно. Така и не се видяхме повече и ме хвана супер много яд защото беше най-готиното момче което съм виждала тука в Дрезден откакто съм дошла. ТОЧНО мой типАма като съм глупава и не мога даже телефона да си запомня така ми се пада.
С пич не, но с мацка да. Чувахме се после и така. Лошо че беше от Пловдив а аз съм в София...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не ми се е случвало
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
на мен ми се е случвало: излязохме веднъж,но нищо повече,защото беше просто "флирт" пък и аз не си търсих нищо![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами да и още сме заеднобеше невероятна вечер, никога няма да я забравя
![]()
Не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи.
Нов ник: Cassidy
не ми се е слу4вало...ама сигурно е яко![]()
I can't stop myself from loving you <3
За една вечер си остана за толковаНе се чухме повече.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
м да ... имала съм подобен случай..бяхме на някакъв купон заради неговото изпращане и целия му клас...с това момче попринцип никога не сме си и помислили,че може да се свалим..но всичко си беше само за тогава ..натискахме си се..целували сме се ...до секс не се е стигнало и на другия ден.. никой никого не етърсил.не съм и изпитала нуждане бих казал,че е някаква "любов" тоа,просту моментно привличане и увлечение...
![]()
Ясно, че на някого все се е случвало. Интересува ме защо не поискахте да се видите отново.
Първоначално написано от selens
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven