.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не издържам вече!

Не мога повече! Хресвам го и едва ли не се мразя, защото ми е симпатичен. Сякаш искам да си причинявам болка. На недостъпен ли се прави? Пред приятелите си е "егати гъзара", а когато разговаря с мен е "принцът на бял кон"...
    -Хайде да се видим? - предлагам му аз.
    -Окей - отговаря ми той - Но аз сега съм с А. и ще отидем да викнем Б. (който не понасям) и ти после ела с нас там. (еди къде си)

Не мога повече...не го разбирам! Иска ли да е с мен, играе ли си ...
    Отчаяна съм вече

Поговори с него.. насаме! .. ии го попитай за нещтата, които мислиш и те притесняват.. Пък ако е надут или се прави на недостъпен, или интересен.. не се ядосвай за глупостии..

една приятелка има подобен проблем, според мен най-добрия вариан е ако можеш да говориш с него насаме, успехчта!

Не знам вече...и да се опитам да говоря насаме с него, то винаги е по телефона, а това е само вечер.... Само вечер се държи като себе си ... говорим по 4 часа по дяволите... 4 часа, през които той е себе си ... А после като си представя как ще се държи, ако излезем с неговите приятели... просто ми се къса сърцето да го гледам как се преструва...
    А ми се иска да излезем насаме и да го гледам как грее от радост, че може да бъде СЕБЕ СИ!
    Болката... силна дума...и .. защо ми е толкова трудно да говоря за него?

А защо не излезете насаме... без неговите приятели?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Май е доста голям женкар... ако не искаш да те нарани гледай на него като познат но не и нещо повече... но ако излизате често и видиш че не е такъв за какъвто се пише може и да промениш това...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Доста от момчетата са такива - винаги пред приятелите си се правят на кой съм аз... Няма ли начин да се видите насаме без приятелите му ? Кажи му, че трябва да говориш нещо много спешно с него, но не е за по телефона и го помоли да дойде сам...Поговорете си и ако продължава да се държи пъ същият начин спри да му обръщаш внимание и малко му са прави на недостъпна
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Враца
    Прави се на интересен... пфф, знаеш ли колко ме дразнят такива?

Лошото е, че не спирам да мисля за него ...

По-тежко го давай бе..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    бе бахти проблема
    говорете на живо
    кажи му че предпочиташ само двамата
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Бургас
    просто излезте и поговорете насаме и му кажи това което каза тука на нас във форума
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не разбираш ли че те размотава.Ако има някакъв интерес към теб сам ще те потърси.Защо пък ти ще ходиш да му се вреш и после да се прави на още по-голям гъзар?Изчакай той пръв да се размърда по въпроса!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    или говори с него,или излизай с твоте приятелки и не го отразявай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Отдръпни се и не му тичай по гъза. Занимавай се с нови неща, не мисли толкова често за въпросното момче. Имай си собствен живот и най-важното: обичай се!

Ха, ами просто едва ли не му лазиш в краката!
    Успокой топката, нека той да те търси постоянно!
    Hilf mir Fliegen

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Прави се на интересен... пфф, знаеш ли колко ме дразнят такива?
    Нов ник: Cassidy

Повече от фен
    Зравей! Поговори с него,виж реакциите му.. Но мога да те поъветвам нещо:В никакъв случай не тичай след него! Ако той изпитва някакви по-дълбоки чувства,той трябва да те иска,а иначе един откровен разговор няма да навреди,но не се давай лесно! Успехче!

Супер фен
    Момчето,което обичам вече повече от 3 години е същия.Излизахме в една компания.Пред приятелите е супер гаден,почти никакво внимание не ми обръщаше,правеше се на отворен и т.н.Обичах го и за това търпях - сега съжалявам!Вчера и днес излизах с него.Нямаше ги другите.Просто си говорехме и се разхождахме,но държанието му беше различно от това,когато е с някой негов приятел.Това няма как да го промениш в едно момче.Единствения вариант е,ако той те обича и сам реши да се промени.Лично мое мнение ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си