.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

KURT COBAIN & LAYNE STALEY

Отдайте почит на двете сиатълски гръндж легенди починали на една и съща дата - 5 април

Kurt Cobain (1967-1994) - Самоубийство
    Layne Staley (1967-2002) - Свръхдоза

Супер фен Аватара на Dumb
    ПОКЛОН!

Да почиват в мир.

Град
    Шумен
    Kurt R.I.P.
    Ти промени света!

ПОКЛОН Кърт ...

Град
    Страстно село. :D
    Кърт Кобейн- свръхдоза. Наркоманите не се самоубиват./Знам че е тъпо изречение /.
    Кърт Кобейн не мога да го понасям сори. А другият за пръв път го чувам, към коя група е бил?

Супер фен Аватара на Dumb
    Не те разбирам. Това е тема в която отдаваме почит, щом не го понасяш трай си. Не се прави на интересна разваляйки тази тема, Ок
    ПП: Не желая да коментирам глупости в тая тема!

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Кърт Кобейн- свръхдоза. Наркоманите не се самоубиват./Знам че е тъпо изречение /.
    Кърт Кобейн не мога да го понасям сори. А другият за пръв път го чувам, към коя група е бил?
    Доста тъпо изказване направи на неподходящо място .
    ПС. Лейн е от Alice in Chains.

В началото ужасяващо много вярвах, че Нирвана са най-добри от Сиатълската четворка.

С времето обаче нещата се изравняват, и даже мога да твърдя, че Алис излизат най-отпред. Пърл джем имат един страхотен албум, другите не ме влекат толкова, както е и при Саундгардън.

Мир на праха им, макар че към Кърт се подхожда с прекалено много фенщина и пискане. Талантливи хора.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

обожавам ги ...

R.I.P. на хората, които убиха рок енд рола. Особенно Кърт и неговата гръндж революлиция. След нея рокът навлезе в невиждана криза от която започва да излиза едва сега...
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си