Blagodarq predvaritelno na vsi4ki
Taka na 17 godini sam,predi 2 sedmici izleznahme v kompaniq,az sam po4ti nova tam no se poznavame...tam e mom4eto koeto haresvam,parvo bqhme na doma6en kupon posle na diskoteka...s tova mom4e sme se zaribqvali predi,dori mi kaza 4e me haresva,no togava az hodih s edin drug...i... no sega sam luda po nego i se zaribqvhme ...vaprosnata ve4er bqh s nego cqla ve4er...celuvahme se...razhojdahme se..bqhme zaedno...sled tova vsi4ko sqka6 be do tuk..sprq da mi pi6e,da iska da izlizame,daji se mnogo gadno...i vsi4ki mi kazvat 4e e s men zaradi sexa...drugi mi kazvat 4e se darji tapo,za6toto mu "ti4am sled g*za" toest pi6a mu,zvanq mu...pone prez den,tarsq go neprekasnoto i mi kazvat dai opciq"nedostapna" taka iskam saveti ot vas,dali e s men samo za sexa...ili dori da e...koeto e 60 % sigorno..kakvo da parvq sega..kak taka nedostapna...za6toto vsi4ki tvardqt..taka e za6toto ti za nego si svalena ve4e...za6toto mu "ti4a6 zad g*za"..spri i pak 6te tragne sled teb... Tarsq saveti naistina i blagodarq mnogo
т.7 - от 2 април - теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани
hottie