- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рай, прераждане или тор?
тор ни чака
това е![]()
Аз съм една от преродените души!Първоначално написано от Swinkenhoffer
Мога само да кажа, че сме дали обет за мълчание, защото в противен случай Всевищния ще ни го забие доста силен (ритник) и пак в другото измерение... Всички преродени си знаем номерата, всички сме със знаци!
Който се прероди, няма право да говоря за миналия си живот, само може да се прави на мъдър, като дава парирани примери...
Всё хорошо, что хорошо кончается!![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Колкото и неоптимистично да звучи, след смъртта следва тор.![]()
Буквалността на ежедневието понякога отнема възможността на човек да си мечтае. А от друга страна рая, прераждането и всичко останало действително са си плод на фантазията на човек, но именно тя дава стимул да се живее за нещо друго освен яденето, спането и ебането. Именно това ни различава от животните.Първоначално написано от EarthShaker
След смъртта не следва нищо интересно...тор...
Може и така да е. Според мен, фактът че се различаваме от животните ще ни заличи като вид.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Не ме разбирай погрешно и аз имам фантазия и мечти. Просто въпроса със смъртта, историята ни и т.н. ми е много болна тема.![]()
Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
То че тор...тор, да!
Но защо не и другите 2?
ти като си тор, няма как да си и другите 2 същевременно![]()
Е то тялото ти ще е тор, а душата или в рая или ще се прероди.
тялото ти ще е в пръстта,а душата ти е затворена в тялото-следователно?
аз така разсъждавам
прераждания,рай,ад-глупости.. просто умираш и...умираш със ъм...всичко-с дебелото ти черво,с белия дроб,с душата
просто умираш![]()
съгласна съм ,че не може душите ни да изчезват имам си моя теориика че нашия свят е съпроводен от безброй други светове разделени само на части от секундата от нашия ...Така ,че душите ни които всъштност сме ние самите отиват там като нови хора . Така ,че напрактика не може да се повториш в същия свят никога
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Душата е измислица на вярващите, слабохарактерни копелета.
Всичко, което вършим, се ражда от сивото вещество в главите ни.
Всичко е материя, която преминава от една форма в друга.
Къв е смисъла, като в един момент ще се пренапълни с души?Първоначално написано от HexGirl
Паралелни светове, квантова физика, ала-бала..Първоначално написано от DimovB
А душата съществува, просто някои хора я нямат..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
едва ли някой ще се върне от гроба за да ни каже...
с нищо няма да се препълни защото те преминават от едно в друго място на практика не се връщат те не са нови същите са сиПървоначално написано от DimovB
поне аз така мисля не е нужно да мислите като мен това си е моя теорийка която не мога да докажа
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от SiegHeil
йес
В рая и ада не вярвам. Плътта ни става на тор, храна за червеите, но душата не умира. Вярвам в прераждането. Но не смятам, че човек може да се прероди в животно.
Струва ми се безсмислено да живеем просто така. Малко като подобрена версия на животните, но с допълнителни екстри - разум и чувства, които понякога пречат. Аз лично се смятам за нещо повече от купчина карантия с мозък, за другите не знам![]()
бе,дайте ся да си живеем,пък после като дойде време да се мре ше видим к'во ше стане![]()
^ с 21 грама олекваш...
някои казват, че това е заради спирането на кръвообращението
а по темата: прераждаш се в нещо....![]()
Някой беше казал, че тези 21 грама, с които олеквало тялото, били някакви течности или подобни телесни работи.
А хора, които твърдят, че след смъртта има едно голямо нищо - заслужават да се превърнат точно в храна за червеите, заедно с душите си.
Останалите ще живеем вечно, дори след като умрем.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...