- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рай, прераждане или тор?
За това ти е дадена тая логика. За да я използваш, а не да се отричаш от нея, защото си "духововна личност" и материалното няма значение за теб..
Аз също имам собствено мнение, но има едно правило: Никога не спори с фанатици, което аз нарушавам в момента..Първоначално написано от HexGirl
Също така може да отговориш на най-горния ми пост..
аз казах ,че си е мое мнение е не го натрапвам кое ми е фанатичното ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
В крайна сметка живееш за себе си, нали ?
Грешките, които допускаш влияят само на теб.
Материя и Духовност - безсмислен спор при две противоположни страни.
идеята на фанатизма е не да натрапва мнение, а да отрича до последно верните твърдения, които му се противопоставятПървоначално написано от HexGirl
а ти братче освен да говориш общи приказки, оттук-оттам засягащи темата, нещо друго можеш ли да направиш?Първоначално написано от sword
аз не ги отричам приемам ги но си имам и свои
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Емм.. щом си избрала да се самозаблуждаваш както много други хора, понеже сега е модерно да не се вярва на учените, ОК![]()
В такива моменти не разбирам защо му е на някого да се прави на друг и да отрича нещо, в което по принцип вярва.
Мии неПървоначално написано от DimovB
![]()
Ама аз съм чела че като някой умре .. душата му отива в един светъл тунел и там не помня кво ставаше .. ама отиваше в друго тяло след товаи нали не помни какъв е бил преди
![]()
и това го разказваха хора под хипноза при някъв лекар там бла бла
А не че си летят и се чудат в кое бебе да се наместят![]()
Същото се случва и при дълбоките сънища. Толкова са реални, че си мислиш че нещата наистина се случват... Да ама не, всичко го рисува мозъкът ти, докато се намира в състояние на сън. Не отиваш в никакви паралелни светове, измерения и т.н.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
тогава от къде идват всички тея "видения" да речем, ако не от мозъка... ?
не, човек аз не отричам нищо, на мнение съм, че нищо не се губи...
аз просто не намерих точно определение на "кома" въпреки, че знам какво представлява, исках научно да го прочета, така да се каже.
Навсякъде различни неща пише, докато аз знам ( 1 учителка каза ) че 1 част от мозъка си работи в състояние на кома "повече от нормалното" и за това понякога идват тези "видения" колко е вярно не знам все пак
не знам... нищо не съм казал... пък и това са въпроси без конкретни отговори, докато не минем ние през това, няма как да разберем![]()
Две бебета си говорят в корема на бременна жена.
Невярващото бебе: Вярваш ли в живота след раждането?
Вярващото бебе: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.
Н: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
В: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.
Н: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот - пъпната връв - и без друго е твърде къса.
В: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.
Н: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.
В: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.
Н: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?
В: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея, без Нея не можем да съществуваме.
Н: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.
В: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?
http://anabako.blogspot.com/2008/08/blog-post_11.html
Хората, дето твърдят, че като умреш просто умираш и нищо, направо да си вкарват патрон в главата, пък тея, дето знаят, че има нещо след тва, ама не вярват в Господ да ги последват !
^^^ Много силен текст.
да , четох, че някой виждал как го оперират, други виждат некви светлини, но не е доказано нищо... не мога да го отрека, не мога да го приема, със сигурност...
рано или късно всеки ще разбере
ама пич, не може да помниш къде си бил, без мозъка ти да е регистрирал информацията.. следователно има неква мозъчна активоност, макар и минимална.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Рая и Ада според мен не съществуват. Всичко написано в библията е за управляване на хората. Ест. аз вярвам в Бог но просто не този, който описват религийте. Като цяло след смъртта вярвам, че душата отива в друго измерение, някак не мога да си представя изведнъж да спра да съществувам![]()
е хуу ве, елементарна и малоумна логика... населението постоянно се увеличава. откъде идват нови души?![]()
Първоначално написано от EarthShaker
На тея двете, ако дадат отговор, ще за златни.Първоначално написано от DimovB
![]()
Не бе .. нали хората умират ..Първоначално написано от EarthShaker
душите на умрелите отиват при тия дето се раждат![]()
![]()
няма смисъл да се продължава тая дискусия според мен![]()