- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделяне с класа
Ох леле..
Помня аз в началото на седми клас, класната непрекъснато ни повтаряше, че никога повече няма да се съберем така.. ама НИКОГА.. хаха
пък и по музика мисля, че първо учихме онея баналните песни Един неразделен клас, Клетва, Приятелки и т.н...![]()
а на теб какво да ти кажа... ми свиквай, не си първия човек който се разделя с класа си..
бъди сигурна, че с новия клас ще си паснете повече.. все пак навлизате вече в света на възрасните, не сте деца.. Ще имате повече общи теми, повече емоции.. и т.н.
В 12 клас ще ти е още по-трудно да се разделиш с класа.. Сега това е нищо![]()
прекрасно те разбирам...Първоначално написано от r0sitY
и на мен ми е супер гадно,но....![]()
мечтая да съм пак 9-ти клас, ама не може
оттук на татък животати/ни ще се промени коренно,
от ежедневието в училище, постоянните забавления със съучениците и т.н. до момента в който ще завършим и вече ще се виждаме супер рядко...![]()
![]()
![]()
<N>
не на всеки съучениците са като твойте...Първоначално написано от iwka95
аз бих дал всичко да съм пак 9-ти клас и да сме си пак заедно 4 години...![]()
<N>
Ееее авторката май има много задружен клас.В сравнение с моя...аз почти 9 години съм с него ама не знам що не ми е гадно....повече ше ми липсва една даскалка ()
Та по темата....Ще ходите на кафе,ще си пишите по скайп...само дето няма да си гледате физиономиите всеки денсвиква се...
![]()
Ооо недей да тъжиш.Всеки се е разделял с класа си или тепърва ще го први,но рано ии късно това се случва.Важното е да си купонясвате докато не дойде раздялата,защото дори да се разделяте ще пазите много спомени.Затова не мисли за раздялата,а се опитай да си повече време с тези хора.И не ги забравяй!![]()