.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не съм имала сериозни падания, но си спомням един път беше станало нещо с веригата и аз се опитвах да я оправя. Тогава дойде братовчед ми и завъртя с ръка педалите, а колелото при веригата ми премаза 3 пръста

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    най-бруталното ми падане беше когато се спускахме по една стръмна улица и забих предната губа в една отворена шахта... напрао обърсах асфалта
    с челото напреде
    и аз имах подобно напред, ама се ударих в един
    бордюр и после в една ограда беше доста кърваво.
    Коляното още не ми работи както трябва след едно падане миналата година...
    we give it all.

Аз май и ожулвания не съм имала, добра колоездачка съм!
    Ама един път така се пребих с ролерите.........

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    ми то моето не е кой знае какво ... та тръгвам на село от вкъщи за магазина да купя хляб с колелото и тръгвам, и панталона ми се закача за веригата, а колелото е с контра, и нито напред, нито назад и викам край ся ако на завоя ме срещне някоя кола и ще се мре и гледам срешу мен батко ми и му крещя да ме спре и той само както минавах, хвана ме за дрехите и ме бутна на земята и спрях после яко цялата в кал, щото беше валяло
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

То моето нищо не е в сравнение с вашите преживявания.... Един път се блъснах много жестоко в едно дърво, ама никой не ме видя и после момчетата, с които бях си мислеха, че се бъзикам, като им казвам че съм паднала, тъй като много яко се хилех, но имаше доказателство- веригата ми беше паднала...
    To be yourself is all that you can do...

Изтрито
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Лоши падания съм имал доста ама 2 са най-гадни и тях ще разкажа.

Първото беше когато бях в трети клас.И си караме с приятели в парка като всеки ден и излизаме от него вече и сме на улицата.И както караме в редица детето пред мене спира и аз с мойта предна гума уцелвам неговата задна.И колелото ми вдига задна гума а аз не сум се хванал здраво и изхвърчам напред и надолу и с лице обирам асфалта И го обелих много.

Второто беше миналото лято-скачаме с едни приятели от скокче направено от нас и прескачаме едни кашони на височина .И при един от опитите прелетях 2 метра напред.И се обръщам на зад да видя колко съм прелетял.И кормилото ми застава настрани около и аз когато съм се обърнах напред забравих да го върна и като се пребих метър и половина фейс грайнд и лицето ми наполовина нищо му няма а другата половина кожата ми свалена .Джуката ми се наду,приличах на Мария и неможех да говоря

Ама белези не са ми останали по лицето
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Начи едно лято карам колело с чехли и бавничко си минавах покрай един вход на тия панелките и завивам а в ляво е градинката пред входа и нали е оградена от едно каменно такова и завивав пре което педала затиска 2 от пръстите на краката ми между него и бетона и си извадих 2та нокътя на крака А 1 път в южния парк съм се засилила обече не знам кво стана не можах да завия и се забих челно в 1 катерушка ... нямаше много поражения . А най лошото беше на морето Тате ми носи ново колело за рождения ден и тва е на Созопул и нали на скалите горе има ресторанти и отиваме там обаче аз съм с колелото и го карам и по 1 време менах в/у някъв крак залитнах и се опитах да се хвана за няква маса но на нея имаше хора и да не им саборя нещо съвсем деликатно се опитах да се задържа за масата обаче покривката се хлъзна и ги залях с бирата която беше на масата някви др. неща изпопадаха Голям срам беше
    phah

Имам страшно много пребивания с колело, но странното е, че колкото и зверски да са били, никога не съм си чупил нищо. Разминавал съм се единствено с изкълчвания и разкъсвания на кожата стигащи до костта.
    Последното ми премеждие беше преди 3-4 години. Скачахме през едни стълби в парка и след приземяването вместо задна, натиснах предна спирачка (забравих, че жилата бяха разменени). Предната гума се застопори и колелото се превъртя. От падането дланите, задната страна на ръцете, лактите и лицето ми бяха издрани и в кръв. Отделно след това почти една седмица не можех да ходя нормално, защото при превъртането на колелото се бях огънал целия и ме боляха кръста и бедрата. Два, три дни имах главоболие, носа ми беше подут и постоянно течеше кръв от него.
    От тогава имам няква фобия и като се кача на колело не смея да правя подобни каскади или да карам много бързо.

Имам прясна, прясна история,обаче един приятел се пребива,а не аз
    Значи караме вчера колела в Южния,около 4 човека, ии стигаме до едно от онези гадните блата. Но в това имаше нещо като релси(две,не много широки,минаващи от единия до другия край на "блатото"). И ние решихме да минем по тях. Тук е мястото да спомена,че на другата релса имаше някакви момичета,които си снимаха със един супер скъп фотоапарат. Та,минават първите двама и идва ред на въпросния приятел. Явно не се беше засилил достатъчно и по средата на релсата падна,в опит да се задържи над водата повали и едно от момичетата на другата релса. Накрая той,момичето,колелото и фотоапаратът бяха във водата. Доста миризливо стана. После ходихме в реката,там която минава покрай парка да му чистим колелото,а той си изпра блузата там буквално.
    На мен ми беше много весело

Град
    ..секъде е добре къде вас ва нема

аз миналата година точно по това време априлската ваканция карах една моя приятелка дето не може да кара колело и решила наща да слиза и ритна там гумата предната и за да не падне тя аз паднах на неравен терен колелото върхо мен и тя също върхо мен и си счупих ръката-седях 21-23 дена там някъде с гипс и се пооправих малко ама беше много яко като не карах физическо но не искам пак да се случва че после половин година не карах колело
    camp rock is the best

Супер фен
    Предишното ми колело е толкова изпотрошено... Та нямах аз спирачки и съм тръгнала да се спускам по едно бая голямо баирче на село. По едно време така се засилих... опитах да спра с крака, ама не успях. Блъснах се в един бордюр, от там право на един голям камък... после един месец ръката ми беше с гипс.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    веднъж щях да блъсна един автобус, ама му се размина на копелето
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Ами аз се научих да карам някъде 6-7 годишен. Вече бях на 8 и понеже от малък бях "бърз и яростен" се спуснах от един висок склон, още въртя педалите и тъкмо свършва и има една решетка, която отводнява, ТОЧНО на пътя, беше пропаднала... Сеш' се... Предно салто брат и после ми нямаше почти нищо Но това не ме спира... Хахахаха

Град
    Варна
    Ами аз се научих да карам някъде 6-7 годишен. Вече бях на 8 и понеже от малък бях "бърз и яростен" се спуснах от един висок склон, още въртя педалите и тъкмо свършва и има една решетка, която отводнява, ТОЧНО на пътя, беше пропаднала... Сеш' се... Заби се предното колело вътре, после предно салто брат и бях почти невредим... Но това не ме спира... Хахахаха

Аз съм нямала зверски пребивания с колело, но помня един случай. Когато бях на около 5-6 години, мислеща се за "много можеща" , се опитах да карам без ръце. Доволна от успеха си, обърнах се назад, за да видя дали ме гледат, и в същия момент се сблъсках с едно друго колело, изхвърчах и се превъртях няколко пъти напред. Резултат - разглобено колело, ожулени колена и на всичкото отгоре - човекът с другото колело бе минал през пръстите на лявата ми ръка, дори ми бе паднал нокътят на кутрето.
    i'd like to change the world.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си