Усещанията редактираш ли?
На мен ми прилича на престореност подобна редакция, затова я избягвам)
донякъде си права ... но съм готов за жертви в името на мелодията ^^Първоначално написано от Blab
нещо е много кратичко, става за припев от песничка![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Тя ми отмъщаваааааааааааааааааа аааа
някой да ме защитииииииииииииииииииии иииии *хлип*;(
не ти отмъщавам просто си го затананиках като припевче, иии нушен е малко сарказъм за вдъхновяване и нахъсванеПървоначално написано от Blab
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Може би на теб,
за мен водичка, мерси![]()
неее, не само за мен, мен ме мързи да пиша, просто не съм влюбена, освен за други тъпотии да пиша, на теб ти липсва точно малко сарказъм, малко хъсПървоначално написано от Blab
льох-льох-ли-ли-льох-ли-ли-ли-ли-льох, за цУлувки и лЬОбов, всеки е готов, льох:Д
какво ми липсва, аз си зная![]()
аз съм уоша!
Теди, пише приказно...нещица четящи се на един дъх,
..потапяш се в нейният-приказен свят.
тя не пише баналности като тебе и клишета, не се засягай.
казвам какво ми е на душичката.
вероятно ако излезеш от това "госпожата ме кара да пиша...", ще се получат добри неща, кой знае![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
отново ти казвам че пиша квот ми е на сърце и когато ми е музата, няма никви целуфки дрън, дрън......Първоначално написано от PIF
а истински стихове мога да нареча тези на ScionOfStorm![]()
нарека*
А истинска проза Елин Пелин?![]()
Пейо Яворов...Първоначално написано от Blab
абе момиче ти кво искаш от мен да ти вадя цели романи, все пак съм в 7ми клас, а ти вероятно си доста по-голяма, но все пак имам мноого още да уча как да пиша и не мисля че ти ще си тази, която ще ме учи!
ти да видиш Петя /Дъмб/ какви неща пише, а е мъник![]()
Яворов и проза? о.О
Освен 2-те драми, кое е написал, извинете?:Д
Любим ми е, впрочем:Д
поп-фолк културата ни дава крилаааПървоначално написано от PIF
Irinchencence каква музика слушаш, чадо?
аз пак не разбрах![]()
пояснете, моля.
абе Яворов...си е роден за проза, ти кво разбираш Теди.
тц-тц :Д
PIF, благодаря много![]()
Иренчету, не скачай така срещу нещо, което не разбираш.
Не се опитвай да тъпчеш святичкото на другия![]()
+ Аз влагам смисъл на настроението си, а не на думите. Никога не може да се разбере точно какво иска да каже автора. Това само той го знае. Така, че какъв е смисъла даПървоначално написано от Blab
Истинско и неочаквано може и да стане без последователна сюжетна линия. Такива стихотворения ми се струват като филми, в които една сцена се снима по 100 пъти докато не го харесва режисъора. Предпочитам първичното . . .Първоначално написано от Enough
П.П. Моля никой да не се засегя или обижда от мнението. Това е моето виждане.
Относно стихотворението на Blab ми харесва много.
Първоначално написано от ScionOfStorm
в никакъв случай не слушам чалгаПървоначално написано от Enough
, предимно поп, хаус, метъл...,ако си си супил последния брой на "Хай клуб" ще разбереш какво слушам
![]()