- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо проявявате такова отношение към... ?
Ако искате ме псувайте, каквото искате казвайте.
Та такам, става дума за футболистите. Защо проявявате такова отношение, били газарчета, защото са футболистчета, били тъпи, били незнам си какви ?!? Пишете и после и аз ще пиша. Айде изкажете си мнението.![]()
A.D.I.D.A.S.
Лично на мен са ми безразлични.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Момчета като всички ...![]()
Има и кретени,има и свестни ...![]()
Според мен нищо не зависи от това с какъв спорт се занимава момчетоСмисъл спорта не определя характера ти
Ако си свестен тип футбола с нищо не може да ти попречи (и обратно - ако си простак - не може да ти помогне да се поправиш...)
![]()
Пък и то от футболист до футболист - разлика голяма![]()
Гонзо --> Божинов
Стоичков --> Бербатов
![]()
![]()
Каквото и да правя както и да го правя се на футболистчета попадам. По принцип нямам нищо против тях,обаче започнах да не ги харесвам след третият бивш.Мислят се за фешън газари щото са футболисти и некви заблудени мацки се бият с коя да легне първо.Футболистите са сладки,но в повечето случеи женкари.Срещат се много малко свястни футболисти.Но те винаги са заети ..![]()
Ето това е тъпо, без да се обиждаш нали. Има и такива разбира се. Гледах в една тема някъде тука на първата страница, някакво момче било се интересувало само от футбола, и гледам коментарите било неизлечима болест, били тъпи футболистите, били "газари", защото тренират..това е някак си ограничено мислене (не става дума за теб). Това, че не обръщат внимание на някои момичета не значи, че не му пука за нищо освен футбола, а може би че момичето не му харесва. Били тъпи и защо, защото им харесва да тренират ли ?Хаха...И защо са женкари ?Първоначално написано от gLypChenCee
A.D.I.D.A.S.
съгласнаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Еми как защо. Ще ти дам пример:Ако ходиш с 4-5 футболиста миличка ще разбереш. Уж "Аз много те обичам дрън мрън" и на другия ден като отиваш в тях го виждаш гушнат с курвата на градът. ( В единия случей) Или както беше с бившия-ходихме от една година и нещо и накрая се оказа,че избира неква дето я познава от 1-2 месеца.Казах,че нямам нищо против тях,но в повечето случеи са женкари,защото има некви лигли дето тичат след тях и им дигат самочуствието.Първоначално написано от sadsad
баскетболистите са по-добри
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
И волейболистите не са зле ..![]()
о даа..Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
много са ми сладки момчетата докато играят баскет..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
о0 даИмаме един страшен баскетболист в нашия клас
Заради него заобичах тоя спорт
Волейболистите са долу-горе, но са по-добре от футболистите
(за нашия клас говоря, не принципно)
Оффтопик: А какво ще кажете за биячитеПопадали ли сте на някой, който активно се занимава с бокс, айкидо и разни други бойни изкуства??
![]()
Не е задължително да ходя с 4-5, за да разбера еди какво си. Това, че не сте случили на някое момче, което да е футболист и да е свестен не значи, че всички не стават. Това, което ти е направил бившият ти, с който си ходила година и нещо, всяко едно момче е би могло да ти го направи. А за първото, казах, че има и такива каквито ти си описала. Но тази омраза така да я нарека към футболистите е масова.Не отричам, че има такива индивиди, каквито ти си казала, но не говорете за всички сякаш са еднакви, просто не е така.Първоначално написано от gLypChenCee
A.D.I.D.A.S.
Виж сега. Аз не говоря за всички,а за повечето.Има и свестни,но те са малко,но явно не си разбрала правилно думите ми.Исках да кажа,че повечето футболисти са женкари (е и не само те де) щото просто някакви момиченца по на 13-14 годинки тичкат след тях.Например ти ако беше футболист в преуспяващ отбор и някакви мацета ти тичаха по гъза и т.н. щеше да си с супер самочуствието нали?Не оспорвам твоето мнение-всеки мисли различно.Просто и да водим този разговор до като сме живи фактът е един и същ-Както има женкари и свястни футболисти така са и всички момчета.И каквото и да правим не можем да оспорим този факт.Но съм сигурна,че 30% от форума ще потвърдят,че свястните мъже са на изчезване.![]()
На мен лично ми се виждат ограничени и с малко обща култура. Трудно би ми бил интересен такъв човек.
Първоначално написано от 3oPuTy
Определено!
И бтв, изглежда заради тренировките им, дупетата им са много яки![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
В това съм напълно съгласна. Но не само дупетата им са по яки ..![]()
![]()
Е да, ама дупетата им винаги се забелязватПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Да видиш какво плочки имат само ..Или колко са секси на плажа ..
![]()
п.п
Нали знаете,че не обичам футболисти?![]()
Не е ли по - добре без плочки, ами да има малко коремче.Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
А за това, което каза както свестните момчета така и свестните момичета са на изчезване..![]()
A.D.I.D.A.S.
Така е мацка : ) Вече и ние станахме застрашен вид ..Първоначално написано от sadsad
![]()
Ние свестните ли ?Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
A.D.I.D.A.S.