- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е...такова положение как за Бога се оправя???
Знам какво ти е общо взето. Аз също доста време боледувах по едно бившо гадже - ако трябва да съм точна 1 година и 3 месеца ми бяха нужни, за да се отърся от мисълта и силните чувства към него. Сега все още имам нещо към него, но то е разбираемо, напълно нормално, защото той ми беше първата истинска любов...и това, което изпитвам в момента е далеч по-слабо от това, което изпитвах преди 5-6 месеца примерно... На мен не знам какво ми помогна - аз до последно си страдах за него и е така изведнъж и аз не знам как стана просто спря да ми дреме, усетих, че вече нито ми липсва, нито изпитвам нужда да говоря с него...усетих, че чувствата ми вече не са това, което бяха... В момента си общуваме и се държим добре един с друг, приятелски настроени сме, но мен вече не ме боли, че ме има само за приятелка, защото просто го преживяхС времето и ти ще успееш да го превъзмогнеш. Говори с приятелките ти, обесни им, че имаш нужда от тях и нека те подкрепят
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!